Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

moj brat i bratowa chca dac corce na imie Oliwia albo Nikola...

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

nie moge sie pozbierac...jak mozna tak skrzywdzic dziecko? Juz im oznajmilam ze ja bede sie do malej zwracac bezosobowo, postaram sie nie uzywac zadnego z tych imion bo sie nimi brzydze i mam nadzieje ze szybko wymysla jej jakas ksywke albo zdecyduja sie na jakies imie z klasa, a nie ten szit z zachodu... co sadzicie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Oliwia jeszcze ujdzie,ma mi艂e brzmienie i jest popularnym imieniem na swiecie ale ta Nikola to zalatuje patologi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nikola to tez popularne imie na swiecie. Mnie z tych dwoch bardzie sie podoba wlasnie ona, Oliwia taka oleista jest ;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
przesadzasz, sama sceptycznie podchodzilam do obu a potem urodzily sie w mojej rodzinie dwie dziewczynki - Lena i Oliwka i jakos sie przyzwyczailam :) to ze my mamy uprzedzenia to nasz problem, a nie rodzicow dziecka, czy samego malucha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zeby w 2016 roku widziec jakis problem w Oliwii albo Nikoli....jezus maria, skad ty sie kobieto urwalas. Moglabys sie zalamywac jakby wymyslili jakas Szantal albo Dzesike, ale Oliwia i Nikola to tak popularne imiona, ze dziwia chyba tylko jakichs buszmenow

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 GinnyPotter
Obydwa imiona kompletnie mi si臋 nie podobaj膮, ale nie m贸wi艂abym, 偶e nie b臋d臋 m贸wi膰 do bratanicy Oliwio czy Nikolo, bo uwa偶am, 偶e s膮 wstr臋tne... Te偶 wiele imion nie lubi臋 np. Sabina, ma je moja znajoma, ale czy to znaczy, 偶e mam si臋 do niej zwraca膰 bezosobowo? :D Troch臋 艣miechu warte, jak dla mnie.

Udost臋pnij ten post