Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieszczęśliwa miłość ;(

Polecane posty

Gość gość

Witam, pisze może sie wam wydawać w głupiej sprawie ale dla mnie to na prawdę ważne i nie wiem co robić. Poznałem fajną dziewczynę, jesteśmy już razem 3 miesiące. Na początku było na prawdę fajnie, często do mnie przyjeżdżała na stancje. Dalej chce sie spotykać i wgl mówi że mnie kocha. Codziennie pisze pierwsza co u mnie ale nie wiem czy ona na prawdę mnie kocha. Jest strasznie małomówna, jeśli ja nie podtrzymuje rozmowy to ona przestaje pisać i nic sie nie odzywa. Ostatnio chciałem przetestować co będzie jeśli będę tylko odpowiadał na jej pytania i nie przejmę inicjatywy w rozmowie. Okazało sie że piszemy dosłownie 2-3 smsy dziennie i jej to spokojnie wystarcza. Mało sie widujemy bo mieszkamy dość daleko od siebie i teraz w wakacje poza studiami cięzko sie spotykać. Widujemy sie średnio raz na dwa tyg. Nie wiem co mam robić. Szukałem z nią wcześniej na siłę kontaktu żeby jak najwięcej rozmawiać bo po prostu lubie z nią rozmawiać i ona też twierdzi że lubi ale nigdy nic nie ma do powiedzenia. Jak sie widzimy w realu to też mało mówi, nigdy sama nic nie zaproponuje do roboty. O nic nie ma pretensji, zawsze wszystko jej pasuje. Wydawać by sie mogło idealna, jednak mi brakuje tej rozmowy i okazywania uczuć. Ciągle to ja sie staram. Ona w domu praktycznie nic nie robi, poza sprzątaniem pokoju i zmywaniem czy innych drobnych pomocach mamie. Nie umie gotować bo podobno nigdy nie miała takiej potrzeby żeby sie nauczyć bo zawsze mama gotuje ale mówi że sie na pewno nauczy jeśli przyjdzie taka potrzeba. Siedzi cały dzień i praktycznie nic nie robi. Wiem że ma wakacje ale jednak mamy po 21 lat więc coś trzeba robić. Ja pracuje żeby zarobić na paliwo i móc do niej przyjechać ale jakoś nie widze wdzięczności z jej strony. Jak przyjade to tylko leżymy i sie całujemy. Jak ja nic nie powiem to ona też sie nie odezwie i tak sobie leżymy. Strasznie męczy mnie ta jej małomówość. Na początku myślałem że jest nieśmiała i sie wstydzi ale po 3 miesiącach związku nadal nigdy nie ma nic do powiedzenia. Wgl nie czuje sie w tym związku szczęśliwy a zarazem nie potrafie jej zostawić bo ją strasznie kocham. Poradźcie coś, czy to ja wyolbrzymiam i sie czepiam że tak mało pisze czy na serio jest jakiś problem z nią?

Gość gość
pewnie chcesz gadac o tym jaki masz przebieg twoj samochod albo ile do setki czy jakis ilink

Gość gość
skoro ona siedzi w domu i nic nie robi to co ona moze miec ciekawego do powiedzienia ? ile kurzu miala na meblach? Gdyby robila cos ciekawego to mialaby co opowiadac