Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy ze skórą głowy

Polecane posty

Gość gość

Czuje, ze mam jakas sucha skore glowy. Taka jakby przesuszona, az miejscami mi schodzi... Uzywam caly czas tego samego delikatnego szamponu, wiec nie wiem skad takie cos mi sie wzielo :( jak sie tego pozbyc? przeszukalam rosmana, ale nie znalazlam nic na taka przypadlosc ;(

Gość gość
1 x dziennie emulsja na suchą skórę głowy Emolium, 3 x w tygodniu Squamax ( 2 godziny na głowie i zmyć) Szampon nawilżający Emolium. Mi pomogło już troszkę, chociaż mam dodatkowo zapisane Dermovate (sterydy)

Gość gość
Mi trycholog zapisał specjalny szampon z Hair Pharmy. Z takim czyms nie ma żartow. Odstaw swoje obecne kosmetyki do wlosow i idz do trychologa!!

Gość gość
no tu akurat sie zgodze, ze lepiej kupic cos trychologicznego niz babrać sie z szamponami z drogerii pelnymi sls'ow

Gość gość
myslicie,ze to serio tak powazne, ze trzeba isc do trychologa? on mi cos zapisze?

Gość gość
Nie. Serio to ci spamer kit wciska. Cerkożel albo Squamax, a nawet zwykły balsam do ciała z mocznikiem wtarty w skórę głowy na godzinę-dwie przed myciem powinny w zupełności wystarczyć, takie przesuszenia się zdarzają- upał, słońce, klima i skóra się buntuje.

Gość gość
noo ja to jednak wolalabym nie cudowac z takimi miksturami na glowie. niewiadomo w jakim stanie jest skora glowy autorki watku. nie ma co bagatelizowac sprawy- jednemu pomoze zwykly krem, a inny bedzie potrzebowal czegos specjalistycznego