Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krakakraka

Vinted i walka administracji z użytkowniczkami

Polecane posty

Gość gość
Może zrobimy im mały "nalot" na fb w postaci postów?

Gość gość
Na fejsie przynajmniej nie zablokują..

Gość gość
Karmel Żałosna jest ta cała sytuacja i źle świadczy o administracji.

Gość gość
Kurde ze nie zrobilam kopiuj/wklej mojego posta na fb ... by sie zaspamowalo ich strone, nie mam na vinted konta powiazanego z fb wiec nic mi nie zrobia, chociaz dzis rano sprawdzalam skrzynke czy nie ma w niej banana za szalenstwa w watku "wczoraj Turcja.."

Gość gość
ja już im parę dni temu napisałam co myślę o ich działaniach, już mnie na fejsie zablokowali, takie oto vinted wspaniałe

Gość gość
Jedna zablokuja szybko ale jakbysmy zrobily nalot w kilkanascie lub kilkadziesiat osob to mialy by troche roboty

Gość gość
To i tak nic nie da, strzelili focha i tyle, pokazują kto ma władzę i jak z niej może korzystać

Gość gość
zamknęli kolejny niewygodny wątek i grożą dalszymi banami

Gość gość
focha? no dajcie spokój, a co to dzieci są, którym łopatkę w piaskownicy zabrali? chcieli uciszyć niewygodne vintedzianki i tyle. a szkoda, bo niektóre serio nie zasłużyły i były spoko

Gość gość
Chyba czas się ewakuować z vinted

Gość gość
sledzilam te watki od poczatku ale sie nie wypowiadalam. moim zdaniem mega najechalyscie na te monike i same doprowadzilyscie do tej sytuacji, zaczela rozdawac bany za chamskie teksty i dobrze. zamiast sie uspokoi to cisnelyscie dalej bez sensu

Gość gość
bo nie potrafiła się wytłumaczyć ze swojej głupoty, to i miała jechane, cały syf zaczął się od niej, jakoś wcześniej było dużo spokojniej, nawet best seller nie wzbudził takich negatywnych emocji, wszyscy poheheszkowali i to wszystko, przyszła ona i zaczęła się jazda, laska się nie nadaje do tej roboty i jeszcze to pisanie z konta innej użytkowniczki... dlaczego nie wydali oficjalnie oświadczenia i przeprosin, uważam, że wszyscy na portalu powinni wiedzieć, o tej "awarii"

Gość gość
a oszustki jak widać, świetnie się mają na tym portalu, wątek za wątkiem powstaje o jakiejś oszustce...

Gość gość
nie wydaje mi sie zeby jedna modka od razu mogla zniszczyc atmosfere na forum. zrobila to grupa w****ionych dziewczyn ktore nie potrafily odpuscic

Gość gość
a co ta monika zrobila bo ja nie w temacie a na portau boje sie zapytac

Gość gość
a czemu były w*****ione? Bo nowa modka zamykała wszystkie tematy, zaczęło się od fatalnie napisanej informacji o nowym systemie oceny, powstał wątek na ten temat, gdzie adminki się zorientowały, że źle napisały, informację edytowały, a użytkowniczkom próbowały wmówić, że są głupie... po czym wątek Wielka Monisia zamknęła i od tego się zaczęło, zamykała potem każdy wątek gdzie się o tym wspomniało, aż w końcu powstał wątek best seller 2.... który o dziwo długo wytrzymał.

Gość gość
a potem posypały się bany, dla wszystkich wypowiadających się w tym wątku

Gość gość
i to napisanie posta na forum z konta innej użytkowniczki.... jakby któraś była niepoczytalna, to niezłego syfu może komuś narobić jak się może logować na konta użytkowniczek

Gość gość
Bo posadzili na krzesełku nieodpowiednią osobę. Wszystko przez lata było ok, miałyśmy rózne fajne wątki, w które wpadały inne modki chwila uwagi i było ok, wpadła jakaś Fiona i zozpierdziel zrobiła, a te ostatnie zdarzenia to już przegięcie!!

Gość gość
no i już ze 4 osoby napisały, że chyba ktos im szpera we wiadomosciach, bo nagle znajdują się w koszu, są odczytane chociaż nikt ich nie widział, z konwersacji giną wiadomosci, nagle wylogowuje i strasznie zamula.. nie chce mi się wierzyć w kolejny błąd systemu

Gość gość
najlepiej wszystko zwalić na awarię, błąd systemu.... i co jeszcze ufo?

Gość gość
znowu lecą banany :< mareczek vel hajsik :D ale tylko na miesiąc

Gość gość
vinted robi czystki

Gość gość
na tym forum, jak i w sprzedaży, panuje chamstwo i oszustwo, ten portal pod żadnym względem nie jest poważny... cieszę się, że już z niego nie korzystam, bo opanowała go banda rozhisteryzowanych baba, które gadałby tylko o ciążach, związkach, zdradach i innych durnych tematach, poważne osoby można na palcach jednej ręki policzyć, a administracja to śmiech na sali, w dodatku reprezentują poziom swoich użytkowniczek, jak wytknie im się błąd, to są niemili i zaczynają się czepiać twojego profilu...

Gość gość
Vinted to oszustwo i naciąganie. Oferują płatne usługi, które nie działają, blokują użytkowniczki, które ośmielą się coś skrytykować na forum a najlepsze jest to, że administracja nie przestrzega regulaminu! Strona główna jest zalana tymi samymi osobami, które sprzedają hurtowo nowe rzeczy - co jest łamaniem regulaminu. Normalne użytkowniczki nie mają szans się przebić przez ten motłoch.