Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Byłabyś dobra dziewczyna z charakteru

Polecane posty

Gość gość

gdyby nie to hrabiostwo co wyżej sra niż dupę ma co w tobie siedzi,bo ty generalnie jesteś ciapciowatą dziewczyneczką jak ja chłopczykiem,ale przez te lata zakompleksiony tatuś ci wpoił że ma wyżej srać niż masz dupę,

Gość gość
Ciapciowata?

Gość gość
pewnie,że tak,przecież ty jesteś podręcznikowa mami córeczka która się na kartkówki z biologii,wprawdzie trochę niegrzeczna bo szuka kogoś na kim będzie mogła wymuszać jak na mamie,

Gość gość
nawet jak poznałabyś poważniejszego faceta który jakoś by ci odpowiadał to nie wiem czy byłabyś na tyle faceta cwana,żeby zamknąć gębę żeby go nie wkurwiać,

Gość gość
gdyby nie ten twój tatuś wiejski kozak,to byłabyś mami córeczką jak nasz wspólny kolega do niedawna do którego mama non stop dzwoni nawet w knajpie

Gość gość
Ciapciowaty chłopczyku pracuj pilnie nad swoim charakterem a może wyrośnie z Ciebie ciapcioowata dobra męszczyzna ;)

Gość gość
ja już jestem ukształtowany i nie będę nad niczym pracować

Gość margo0001
oooo ludzie kolejny z problemami emocjonalnymi na tym forum

Gość gość
ale ten nasz kolega dobrze podsumował twoje hrabiostwo,ja cię wtedy nie znałem,że wieść w całym mieście się rozeszła,że przyjechałaś i chcesz wyjść za mąż, pojedynki będą pod oknem kawalerów z całego miasta

Gość gość
takie coś to można sobie w żartach powiedzieć,ale jak ty będziesz brała poważnie takie ach i ech to zamkną cię razem z tatą

Gość gość
piątej klepki brak.

Gość gość
sorry, ale odezwał sie ten co wyzej sra niz.. xx w zycie ojca sie nie mieszam, ale z tego co przez cale zycie zaobserwowalam ciezko na wszystko charowal i ma kawał mózgu, wiec w zasadzie moze sie on czuc wazny w jakis sposob. co nie zmienia faktu ze miewa okropne zachowania. ale charakter mam po nim. tak zawsze jest. twoja corka tez bedzie po tobie miec charakter. mowi ci to cos? xx a ty jestes pusty i szukasz taniego poklasku. sensacji? czy ja kiedys wrzucilam swoje nagie cialo na neta? brandzlowalam sie nad tym gdzie bywam , co robie? ty sie zachowujesz jak rozpieszczony Ronaldo co najmniej. chyba tak sie pojmujesz i tak sie nosiles.

Gość gość
jak ma kawał mózgu to dlaczego żebrałaś u mnie o kilkaset złotych na leki,sama powiedziałaś,że go wszyscy w huja robili w tych interesach,biorąc pod uwagę całokształt co wyżej sra niż dupę ma

Gość gość
a ja bywam rozpieszczony,ale nie żebrałem u nikogo jednocześnie zgrywając jaśnie państwo

Gość gość
ale ktoś się chyba pod ciebie podszywa,ty aż tak głupia nie jesteś

Gość gość
ah to woytku ile pissd tu nazganiales na forum. ja biore pudelko lekow za 8 zl na 3 miesiace, wiec nie wiem o jakie 8zl mialabym zebrac ptysiu.