Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zaprosić matkę na komunię dziecka????

Polecane posty

Gość gość

od paru lat matka odwiedza mnie 2 razy w roku na urodziny dzieci, wówczas jest fatalny klimat. ostatnio dzień przed urlopem zabroniła mojej rodzinie jechać na działkę-musiałam szybko coś wymyśleć bo dzieci bardzo to przeżyły-....mam siostrę do której jest zupełnie inna 7 dni w tygodni jej pomaga. przy drugim dziecku gdy byłam 7 dni w szpitalu po porodzie nawet do mnie nie dzwoniła. gdy nawet do niej dzwonie lub przyjadę to prawie zawsze kończy się to awanturą i inne historie. czy takiego człowieka jest sens zaprosić na komunię dziecka - proszę o Wasze opinie

Gość gość
Do Komunii masz jeszcze 10 miesięcy! Do tego czasu kontakty z mamą mogą ulec zmianie.

Gość gość
nie ulegną zmianie bo taka sytuacja trwa już od 6 lat i z roku na rok jest co raz gorzej-tak równia pochyła...

Gość gość
Ja mojej mam po dziurki w nosie juz. Powiedziałam ze mam juz wszystko gdzies. Nie pomogę mohej i koniec. Nie zapraszaj jej. Atmosferę tylko zepsuje i po co. Ja w koncu jestem dla mojej matki taka jak ona dla mnie.

Gość gość
Zapomnialas dodac, ze nie byla u ciebie w szpitalu hahaha. Glupia jestes jak but tyle ci powiem

Gość gość
a dlaczego matka tak do ciebie się odnosi?