Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poród we Wrocławiu

Polecane posty

Gość gość

Jaki szpital polecacie we Wrocławiu? Nie dopytuję się o prywatne kliniki tylko te "państwowe". Bardzo proszę o Wasze opinie :) Będę bardzo wdzięczna. W listopadzie rodzę i chciałabym wybrać któryś ze szpitali

Gość gość
Borowska.

Gość gość
A napiszesz coś więcej na temat tego szpitala? :)

Gość gość
Szpital-moloch, ale warunki są całkiem ok. Sale 3-osobowe na patologii ciąży - jest ciasno. Na oddziale położniczym dwójki i jest dużo lepiej. Położne dość pomocne, choć nie wszystkie są uprzejme, ale nie ma ideałów. Fajni, fachowi lekarze. Dość spory bałagan organizacyjny na początku, ale z czasem można się oswoić ;-) Sala porodowa jest kilkuosobowa, ale usytuowanie łóżek pozwala na zachowanie dużej intymności. Jest też sala do porodów rodzinnych. Trochę chaotycznie piszę, ale nie wiem, co dokładnie cię interesuje...

Gość gość
Dziękuję za opinię. A jak to jest na Borowskiej z odwiedzinami? Mogą ludzie przychodzić o każdej godzinie i w jakiejkolwiek ilości? Bo słyszałam, że np. na Kamieńskiego są jakieś ograniczenia czasowe jak i ilościowe. A jak jest np. z przyborami do higieny intymnej? Samemu trzeba wszystko przynieść czy szpital zapewnia? Autorka

Gość gość
Akurat z odwiedzinami żadnego problemu nie ma, wręcz przeciwnie - jest na tyle duża swoboda, że to aż męczące bywa, jak do którejś z pacjentek wpada mąż na cały dzień albo mama z siostrą :-) Nie zawsze odwiedzający mają na tyle taktu i empatii, by zrozumieć, że innym może to przeszkadzać. Co do środków higieny, to niestety wszystko trzeba mieć własne, z papierem toaletowym włącznie :-/

Gość gość
Dzięki wielkie :) X A czy któraś z Was rodziła może na Brochowie? Słyszałam przeróżne opinie na temat tego szpitala, i te negatywne, i te pozytywne. Ale nigdy bezpośrednio od kobiet rodzących

Gość gość
UP

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Ja też rodzilam na borowskiej. Miałam cc byłam bardzo zadowolona