Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dowiedziałam się że moja mama nie jest prawdziwą babcią mojego dziecka

Polecane posty

Gość gość

i teraz napiera na moją siostrę i jej faceta żeby szybko brali ślub i mieli dziecko bo ona chce być wreszcie prawdziwą babcią ,bo u mnie nie jest ,bo to się nie liczy bo bez ślubu żyjemy. Fajnie co ?

Gość gość
a ty się fajnie czujesz z tym, że facet nie chce się ożenić?

Gość gość
To bardzo niefajnie :(

Gość gość
ja się czuję fajnie ,ponieważ to ja nie chciałam ślubu ,co do dziecka to wpadliśmy ale je kochamy i razem od 12 lat wychowujemy. Nie żyjemy juz ze sobą jak maz i żona ,mieszkamy osobno ,kilka domów dalej ,ale jezeli chodzi o wychowanie jestesmy w pełni zgodni ,więc córka ma oboje rodziców w każdej chwili . Ojciec mojego dziecka jest naprawdę dobrym człowiekiem ,a ja ślubu nigdy nie wezmę i raczej nawet nie będę w żadnym związku. To nie moja bajka.

Gość gość
gość dziś , swieta racja.teraz duzo takich co udaja rodzine, dzieci tak, slub nie do tego otwarcie mowia "jak kiedys sie rozstaniemy, to....i caly plan juz gotowy".z tym ze dziecko nic tu nie jest winne, i matka i babcia nawalily w swoich rolach

Gość gość
to wyjasnienie troche zmienia sytuacje.a jak babcia traktuje wnuka?

Gość gość
ale co dziecku pomoże fakt że rodzice mają papierek ? nic , jak się zechcą rozstać to i tak się rozstaną

Gość gość
miło, nie powiem :/ a co siostra na to ? pod presją wezmie ślub i urodzi jej PRAWDZIWEGO wnuka?

Gość gość
:D:D jesteś nieprawdziwą matką bo nie miałaś ślubu ,w ogóle jesteś podróbą kobiety bo prawdziwą kobietę definiuje mąż przy boku. Nie ważna jaki ,byleby mąż :D

Gość gość
siostra się roześmiała bo cóż mogła zrobić ,ona ma 24 lata,on 26 ,chcą pożyć ,nie w głowie im śluby,kredyty i dzieci. Siostra chce rodziny ,ale tak około 30,tymczasem mama usilnie jej wmawia że TERAZ właśnie w tej chwili jest najlepszy moment na dziecko (oboje na dorobku,ona kończy studia)