Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kancelaria Prospectrum z Rzeszowa opinie

Polecane posty

Gość Kamila Podkarpacie
Dnia 21.05.2019 o 13:33, Gość Maria Kraczkowa napisał:

Kancelaria Prospectrum prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku na pasach w Rzeszowie. Rzetelna i godna polecenia obsługa. Nie pobrali żadnych zaliczek a sprawa przebiegła bardzo sprawnie. 

też polecam Kancelarię Prospectrum

Gość Edward Łańcut

Miałam duży problem żeby uzyskać odszkodowanie powypadkowe od PZU po wypadku w Rzeszowie. Pomogła mi kancelaria prawna Prospectrum więc mogę polecić ich usługi bo uzyskam odszkodowanie

Gość Michał Kraska

Polecam ich usługi, są z Rzeszowa, więc działają lokalnie i mają z tego co widziałem w mojej sprawie utarte ścieżki działania. U mnie było wszystko w porządku, trochę sprawa trwała, ale od razu byłem o tym uprzedzany, że musi potrwać jeśli chcę otrzymać jak najwięcej. Miałem wcześniej doczynienia z EUCO to już nigdy więcej, przyjechał naciągacz żeby podpisać umowę, fajna gatka, że będzie super profesjonalnie, a po podpisaniu umowy zero kontaktu, zero zainteresowania, brak możliwości spotkania z prawnikiem, firma gdzieś z Polski i cały czas namawiali na ugodę, żeby szybko zamknąć sprawę.

Gość Piotr Urban Kolbuszowa

Kancelaria Prawna Prospectrum prowadzili moją sprawę o rozwód i podział majątku a wcześniej o odszkodowanie przeciwko ubezpieczycielowi Warta i mogę polecić ich usługi

Gość Jadwiga Kolbuszowa

Miałam duży problem, żeby uzyskać odszkodowanie od PZU po wypadku w Rzeszowie. Pomogła mi kancelaria prawna Prospectrum, więc mogę polecić ich usługi, bo uzyskam odszkodowanie.

Gość Michał Rzeszów

Miła, profesjonalna rozmowa z prawnikiem. Uzyskałem rzeczową, kompleksową pomoc w mojej sprawie. Serdecznie polecam.

Gość Patrycja Kostek

Miałam duży problem, żeby uzyskać odszkodowanie od PZU po wypadku w Rzeszowie. Pomogła mi kancelaria prawna Prospectrum, więc mogę polecić ich usługi, bo uzyskam odszkodowanie.

Gość Mirosław Kolbuszowa
1 minutę temu, Gość Patrycja Kostek napisał:

też polecam ich usługi 

Gość Mirosław Kolbuszowa

polecam Prospectrum

Gość Kinga Pisulińska

Miałem problemu z uzyskaniem pieniędzy od ubezpieczyciela PZU, więc skorzystałem z usług tej firmy. Może i niektórym latwo ogarnąc taki temat, ale moja sprawa nie należała do najprostszych, nie wiem czy sam bym sobie poradzil… w każdym razie w moim przypadku opłacało się, bo jak się wzieli do roboty to wreszcie cos ruszylo i kilka miesięcy pozniej dostalem kaske!!

Gość Dorian Pelc
1 minutę temu, Gość Kinga Pisulińska napisał:

Miałem problemu z uzyskaniem pieniędzy od ubezpieczyciela PZU, więc skorzystałem z usług tej firmy. Może i niektórym latwo ogarnąc taki temat, ale moja sprawa nie należała do najprostszych, nie wiem czy sam bym sobie poradzil… w każdym razie w moim przypadku opłacało się, bo jak się wzieli do roboty to wreszcie cos ruszylo i kilka miesięcy pozniej dostalem kaske!!

warto miła i rzetelna obsługa