Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kancelaria Prospectrum z Rzeszowa opinie

Polecane posty

Gość gość

Witam, Proszę o opinie na temat Kancelarii Prospectrum z Rzeszowa. Słyszałam, że mają niskie prowizje ale nie wiem czy działają również w Krakowie i nie mogę takiej informacji znaleść oraz jaką mają skuteczność. www.prospectrum.pl

Gość gość
Korzystałam z ich usług i mogę polecić. Sprawnie pomogli mi uzyskać odszkodowanie po wypadku.

Gość gość
bardzo dobra kancelaria

Gość gość
Na stronie są informacje że działają na terenie całej Polski. Ja akurat jestem z Rzeszowa i mogę polecić bo solidnie sprawy prowadzą

Gość gość
Jeśli chodzi o odszkodowania to super kancelaria. Po wypadku pomogli uzyskać odszkodowanie

Gość gość
Najlepsza Kancelaria na Podkarpaciu to Prospectrum. Jeśli chodzi o Mediator to prowadzili mi kiedyś nieudolnie sprawę i do dzisiaj nie dostałem odszkodowania.

Gość gość
Mi po wypadku odszkodowanie wywalczyła Kancelaria Prospectrum wiec moge polecić ich usługi. Prowizja została pobrana dopiero po uzyskaniu odszkodowania.

Gość gość
Kancelaria Prospectrum jest najlepsza na Podkarpaciu i mają niskie prowizje więc polecam.

Gość gość
czy 25% prowizji to mało?

Gość gość
Odemnie pobrali 15 % z VAT więc pewnie zależy od sprawy i czy bez podatku

Gość gość
Kancelaria Prospectrum pomogła mi bezpłatnie na etapie postępowania karnego i przez prawie 2 lata nic musiałam płacić a adwokat profesjonalnie prowadził moja sprawę więc mogę z czystym sumieniem ich polecić

Gość gość
Mają niskie prowizje w porównaniu z innymi Kancelariami więc można polecić. Mi prowadzili sprawę przeciwko ZUS w Rzeszowie o wypłatę odszkodowania po wypadku w pracy.

Gość gość
Nigdy o niej nie słyszałam. Mi w sprawie odszkodowania za wypadek komunikacyjny pomogło EuCO . Ich mogę szczerze polecić.

Gość gość
Bardzo dobra Kancelaria z Rzeszowa. Prowadzili moją sprawę przeciwko ZUS w Rzeszowie o zasiłek i odszkodowanie i udało się wygrać więc polecam www.prospectrum.pl

Gość gość
W odszkodowaniach komunikacyjnych specjalizuje się EuCO. Ja mogę tylko i wyłącznie ich polecić

Gość gość
Kancelaria Prospectrum prowadziła moją sprawę o odszkodowanie przeciwko ZUS w Rzeszowie i mogę polecić ich usługi. Sprawnie udało się uzyskać odszkodowanie od zakładu

Gość gość
Kancelaria Prospectrum pomogła mi 2 spraw o rozwód i odszkodowania od ubezpieczyciela Warta i mogę polecić ich usługi.

Gość gość
Jeśli chodzi o Kancelarię Prospectrum to mi akurat pomogli. Walka z ZUS to jak walka z wiatrakami. Udało mi się dostać odszkodowanie za wypadek w pracy.

Gość gość
Prospectrum prowadziło moją sprawę o rozwód i podział majątku. Kompleksowa i fachowa obsługa adwokata bardzo mi pomogła.

Gość gość
Miałam duży problem żeby uzyskać odszkodowanie od PZU po wypadku w Rzeszowie. Pomogła mi kancelaria prawna Prospectrum więc mogę polecić ich usługi bo uzyskam odszkodowanie

Gość gość
Prospectrum to bardzo dobra i rzetelna Kancelaria Prawna

Gość gość
Mi adwokat z kancelarii Prospectrum pomógł uzyskać odszkodowanie po wypadku więc polecam

Gość Gkm

Jak ta kancelaria podchodzi do spraw ,gdzie próba negocjacji zaniżonego odszkodowania jest odmowna.Czy bardzo naciskają na założenie sprawy w sądzie?

Gość Krzysztof

Jest to najlepsza kancelaria w Rzeszowie, pomogli przy rozwiązaniu sprawy z ubezpieczycielem, a niby nic nie można było zrobic. Do tego maja niskie prowizje

Gość Janina

Super tu maja zespół! Są doświadczeni i działają bardzo szybko. Wiem, że to pewnie zalezy od sprawy, ale w moim przypadku to było raz dwa i pieniadze na koncie, az się zdziwilam.

Gość Monika Rzeszów

Miałem problemu z uzyskaniem pieniędzy od ubezpieczyciela, więc skorzystałem z udług tej firmy. Może i niektórym latwo ogaranac taki temat, ale moja sprawa nie należała do najprostszych, nei wiem czy sam bym sobie poradzil… w każdym razie w moim przypadku opłacało się, bo jak się wzieli do roboty to wreszcie cos ruszylo i kilka miesięcy pozniej dostalem kaske!

Gość Karina Łańcut

Bardzo dobra kancelaria. Mi bezpłatnie udzielili porady w sprawie spadkowej i o odszkodowanie. Godna polecenia kancelaria. 

Gość Tomasz  Pelc  Krasne

MI pomogli po wypadku w MPK Rzeszów i uzyskałam odszkodowanie. Miła i rzetelna obsługa 

Gość Tomasz  Pelc  Krasne
Przed chwilą, Gość Tomasz Pelc Krasne napisał:

MI pomogli po wypadku w MPK Rzeszów i uzyskałam odszkodowanie. Miła i rzetelna obsługa 

również polecam 

Gość Maria Kraczkowa

Kancelaria Prospectrum prowadziła moją sprawę o odszkodowanie po wypadku na pasach w Rzeszowie. Rzetelna i godna polecenia obsługa. Nie pobrali żadnych zaliczek a sprawa przebiegła bardzo sprawnie.