Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bolacy pryszcz, pomóżcie bo zwariuje! :(

Polecane posty

Gość gość

Kobiety zrobił mi się powyżej nosa pryszcz.czasem coś mi wyskoczy na twarzy, ale równie szybko znika. Jak Bóg mi świadkiem na niebieskim niebie w życiu nie miałam bolacego pryszcza! Co się z tym robi? Do wycisniecia nie jest. Z resztą nie idzie tego dotknąć :o

Gość gość
Maść cynkowa, ewentualnie sudocrem

Gość gość
Sudocrem i to gruba warstwa, niech sie wchlania, o ile masz. Jak nie to podobno pasta do zębów tez jest ok

Gość gość
Nic sie z tym nie robi. Trzeba czekać :O

Gość gość
Jak to bolący podskórny gul to spróbuj z maścią ichtiolową. Ogólnie trzeba czekać, ja mam raz na ruski rok coś podobnego na linii żuchwy i po prostu z tym żyję, ale stosuję maść ichtiolową i to tak jakby sprawia, że pryszcz podchodzi bardziej pod skórę a nie jest tak głęboko osadzony i mniej boli i trochę się zmniejsza.

Gość gość
Wiecie co kiedyś dawno temu znalazłam taką paste do zębów to była jakaś tania pierwsza lepsza pasta, użyłam jej przypadkiem z braku laku i mi wysuszyła pryszcza w rekordowym tempie, czegoś takiego w życiu nie widziałam żeby jakikolwiek środek na pryszcze tak działał. Co ciekawe tylko ta jedna pasta działała, inne nie. O tych pastach dużo słyszałam a tak naprawde to g****o działały a tamta jedna to był jakiś cud. Niestety to było wiele lat temu, pryszcze tak ogólnie mi sie rzadko robiły na tyle rzadko że zapomniałam o tej paście i jej cudownym działaniu, zapomniałam co najgorsza jej nazwy. Potem szukałam na nowo tej pasty, czegoś podobnego ale to nie było to, próbowałam innych ale nie działały. Nie moge tego przeboleć. Gdybym to jakoś rozgłosiła wtedy, no nie wiem jak, może do producenta to dziś mielibyśmy najwspanialszy lek na pryszcze wszech czasów. Niestety to było tak dawno że prawdopodobnie nie istnieje już na na rynku. Wiem że g****o pomogłam ale tak tylko chciałam sie wygadać :(

Gość gość
Ja wyciskam aż mi łzy z oczu lecą,fajnie pryska na lustro

Gość IzacHOD
Nowoczesne, skuteczne preparaty na pryszcze i trądzik znajdziesz tutaj: www.natradzik.info.pl Do wyboru masz żel lub tabletki. Żel można stosować na wypryski bezpośrednio. To bardzo dobry lek, ponieważ nie dostaniesz po jego stosowaniu przebarwień i nie pozostaną Ci blizny. Tabletki likwidują pryszcze od środka. Oba leki są naprawdę skuteczne. Więc radzę się zaopatrzyć.

Gość gość
Reklama. Reklama. Pranie mózgu już od rana.