KróliczekZły 161 Napisano 12 minut temu Przed chwilą, Lady Rowlands napisał: A jaką możecie mieć pewność - ameby 🦠 - że to prawdziwy Widmo pisał? Przecież można się podszyć za każdego, a nie on jeden mógł mieć taki nick. Z tego, co go kojarzę to raczej takich rzeczy by nie pisał, i to jeszcze publicznie. Nie jego styl pisania. A gablotki się błyszczą, he? Bo "ciocia" najniższej krajowej nie wypłaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 8 Napisano 8 minut temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: A jaką możecie mieć pewność - ameby 🦠 - że to prawdziwy Widmo pisał? Przecież można się podszyć za każdego, a nie on jeden mógł mieć taki nick. Z tego, co go kojarzę to raczej takich rzeczy by nie pisał, i to jeszcze publicznie. Nie jego styl pisania. Ty w ogóle sporo swietnie kojarzysz podczas tych ostatnich 2 miesięcy z nami spędzonych;) tak tak na penwo było 2 widmo 10 lat temu na ero są tu ludzie na temacie z tamtych czasow wiec skoncz sie ośmieszać i nie ucz ojca dzieci robić i bawic sie w jakies analizy who is who bo jak zeykle ci nie wychodzi. siedź cicho i czytaj jakiego funfla se ogarnęłaś fajnego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 63 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: A gablotki się błyszczą, he? Bo "ciocia" najniższej krajowej nie wypłaci Ha ha, ale zazdrość. Salon prosperuje świetnie a w wolnej chwili oglądałyśmy dziś Zbuntowanego Anioła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 63 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Ty w ogóle sporo swietnie kojarzysz podczas tych ostatnich 2 miesięcy z nami spędzonych;) tak tak na penwo było 2 widmo 10 lat temu na ero są tu ludzie na temacie z tamtych czasow wiec skoncz sie ośmieszać i nie ucz ojca dzieci robić i bawic sie w jakies analizy who is who bo jak zeykle ci nie wychodzi. siedź cicho i czytaj jakiego funfla se ogarnęłaś fajnego Ekscytujesz się nadmiernie, chyba nigdy ci nie przejdzie. Wybrał Jeża, nie ciebie, tobie został przygłup inwalidzki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 161 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, Lady Rowlands napisał: Ha ha, ale zazdrość. Salon prosperuje świetnie a w wolnej chwili oglądałyśmy dziś Zbuntowanego Anioła. A to Netflixa nie macie z ciocią? Masz mnie, zawsze chciałam pracować w sklepie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 63 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: A to Netflixa nie macie z ciocią? Masz mnie, zawsze chciałam pracować w sklepie Nie lubimy netflixowych produkcji. Są miałkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach