Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
BelleFleur

Ideał współczesnej harmonii :)

Polecane posty

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

A jaką możecie mieć pewność - ameby 🦠 - że to prawdziwy Widmo pisał? Przecież można się podszyć za każdego, a nie on jeden mógł mieć taki nick. Z tego, co go kojarzę to raczej takich rzeczy by nie pisał, i to jeszcze publicznie. Nie jego styl pisania. 

A gablotki się błyszczą, he? 😎 Bo "ciocia" najniższej krajowej nie wypłaci 😎

3 minuty temu, Lady Rowlands napisał:

A jaką możecie mieć pewność - ameby 🦠 - że to prawdziwy Widmo pisał? Przecież można się podszyć za każdego, a nie on jeden mógł mieć taki nick. Z tego, co go kojarzę to raczej takich rzeczy by nie pisał, i to jeszcze publicznie. Nie jego styl pisania. 

Ty w ogóle sporo swietnie  kojarzysz podczas tych ostatnich 2 miesięcy z nami spędzonych;)

tak tak na penwo było 2 widmo 10 lat temu na ero 😃

są tu ludzie na temacie z tamtych czasow wiec skoncz sie ośmieszać i nie ucz ojca dzieci robić i bawic sie w jakies analizy who is who bo jak zeykle ci nie wychodzi. siedź cicho i czytaj jakiego funfla se ogarnęłaś fajnego 😃

• Haha 1

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

A gablotki się błyszczą, he? 😎 Bo "ciocia" najniższej krajowej nie wypłaci 😎

Ha ha, ale zazdrość. Salon prosperuje świetnie a w wolnej chwili oglądałyśmy dziś Zbuntowanego Anioła. 🌹

2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał:

Ty w ogóle sporo swietnie  kojarzysz podczas tych ostatnich 2 miesięcy z nami spędzonych;)

tak tak na penwo było 2 widmo 10 lat temu na ero 😃

są tu ludzie na temacie z tamtych czasow wiec skoncz sie ośmieszać i nie ucz ojca dzieci robić i bawic sie w jakies analizy who is who bo jak zeykle ci nie wychodzi. siedź cicho i czytaj jakiego funfla se ogarnęłaś fajnego 😃

Ekscytujesz się nadmiernie, chyba nigdy ci nie przejdzie. Wybrał Jeża, nie ciebie, tobie został przygłup inwalidzki. 

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

Ha ha, ale zazdrość. Salon prosperuje świetnie a w wolnej chwili oglądałyśmy dziś Zbuntowanego Anioła. 🌹

A to Netflixa nie macie z ciocią? 😎 Masz mnie, zawsze chciałam pracować w sklepie 😎

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

A to Netflixa nie macie z ciocią? 😎 Masz mnie, zawsze chciałam pracować w sklepie 😎

Nie lubimy netflixowych produkcji. Są miałkie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się