BelleFleur 1 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Poetka wyhejtowana a mara wpada dość regularnie w porywach do codziennie. Ma nick yeya czy coś takiego. Szkoda To taka cudowna duszyczka była Ale dobrze, że Mara się nie dała. Zawsze była silna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 41 minut temu Jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Myślisz że mnie podpuscisz? Jak napiszesz kim jestem to ci odpowiem zgodnie z prawda A co to jest za podpuszczanie skoro pisałam z tego nicka? Nie kumam już nic serio. Jak nie możesz nornalnie odpowiedzieć to faktycznie rozejdźmy sie w pokoju (albo lepiej w wolnie) bo nie mam siły już na te analizy multikonciarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 40 minut temu Przywykłam do wplatywania mnie w jakieś historie z dùpy w których nigdy nie brałam udziału xD wczoraj w nocy se smacznie spałam więc nie wiem co tam komu napisałaś ale to nie byłam ja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Przywykłam do wplatywania mnie w jakieś historie z dùpy w których nigdy nie brałam udziału xD wczoraj w nocy se smacznie spałam więc nie wiem co tam komu napisałaś ale to nie byłam ja xD Przed chwila do ciebie przecież pisałam na prv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 61 Napisano 39 minut temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Myślisz że mnie podpuscisz? Jak napiszesz kim jestem to ci odpowiem zgodnie z prawda Tutka paryska vel „krejzi” ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, specyfik podanydomięsniowo napisał: Przed chwila do ciebie przecież pisałam na prv No wiem ale myslalam ze to owsik albo krasnal i kazałam Ci spjerdalac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 61 Napisano 38 minut temu 4 minuty temu, BelleFleur napisał: Kolejna psychopatka Pochwal się swoją, pewnie pokrytą wypryskami i brodawkami xD Zaręczam cię, że jest ładniejsza. A zresztą to nie jest ważne. Jak można nudesy swoje wysyłać komukolwiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 38 minut temu Więc jak mogłam z toba pisac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: No wiem ale myslalam ze to owsik albo krasnal i kazałam Ci spjerdalac. No wiem zauwazylam inaczej - jesli nie wiesz kim jestem to oznacza ze wczoraj nie byłaś ty jest to logiczne ale to może tez być zagrywka wiec odp szczerze najlepiej jesli mozesz Ktos pisał elaboraty wczoraj do mnie i styl był jak twoj ale skoro nimfa nam powróciła na łono Kafe to grono podejrzanych sie lekko poszerzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 36 minut temu styl jak twoj wiec myslalam ze ty albo ktos probowal zebym myslala ze ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: No wiem zauwazylam inaczej - jesli nie wiesz kim jestem to oznacza ze wczoraj nie byłaś ty jest to logiczne ale to może tez być zagrywka wiec odp szczerze najlepiej jesli mozesz Ktos pisał elaboraty wczoraj do mnie i styl był jak twoj ale skoro nimfa nam powróciła na łono Kafe to grono podejrzanych sie lekko poszerzyło A na jaki temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 36 minut temu Prześlij mi kopie na priw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 633 Napisano 35 minut temu No co Ty, to nie była Boni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Zaręczam cię, że jest ładniejsza. A zresztą to nie jest ważne. Jak można nudesy swoje wysyłać komukolwiek? Jak można sie puszczać za flaszkę tyle pytan tak mało odpowiedzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 34 minuty temu Poetke jak tu ostatnio widzialem, to pisala, ze ja szefowa w pracy gnebi I jest tam przekichane, jak w Auschwitz jakims Pisala ze bedzie tylko pracowac a po pracy grac w heroes III, to pare miesiecy temu, potem juz jej nie widzialem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, BabkaBożaBabet napisał: Prześlij mi kopie na priw Wyślę ci próbki potem. Nie było to może ultra ewidentne ale niektóre sformułowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 633 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Jak można sie puszczać za flaszkę tyle pytan tak mało odpowiedzi Zaraz zacznie się drzeć że ją hejtują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 33 minuty temu Libed tez myslal ze ty a rzadko kiedy mamy analogiczne strzały ale potem zmienił zdanie ze nie ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No co Ty, to nie była Boni. Ta srakaptaka to nie boni? Nie było ciebie to było pozno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Wyślę ci próbki potem. Nie było to może ultra ewidentne ale niektóre sformułowania To daj znac kiedy bo muszę wiedziec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 32 minuty temu Muszę wiedzieć jak wygląda mój podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 32 minuty temu 3 minuty temu, BabkaBożaBabet napisał: A na jaki temat? Ze jestem psychiczna i wale ściany tekstu w sprawie jezyka a kazdy ma na to wyyebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 633 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Ta srakaptaka to nie boni? Nie było ciebie to było pozno Ale dziś rano czytałam zanim skasowali Moim zdaniem nie, poza tym ona jak chce komuś wygarnąć to spokojnie robi to na swoim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, specyfik podanydomięsniowo napisał: Ze jestem psychiczna i wale ściany tekstu w sprawie jezyka a kazdy ma na to wyyebane Ja bym nie napisala tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BelleFleur 1 Napisano 31 minut temu 2 minuty temu, Sernikozaur napisał: Poetke jak tu ostatnio widzialem, to pisala, ze ja szefowa w pracy gnebi I jest tam przekichane, jak w Auschwitz jakims Pisala ze bedzie tylko pracowac a po pracy grac w heroes III, to pare miesiecy temu, potem juz jej nie widzialem. Cześć Sernik co tam u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 31 minut temu Ja tez smacznie spalem w nocy A teraz sobie smacznie leze w namiocie i slucham jak ptaszki cwierkaja pieknie I mi tu dobrze xD Chyba spedze cale zycie w namiocie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
specyfik podanydomięsniowo 7 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, BabkaBożaBabet napisał: Ja bym nie napisala tak To jest to konto https://f.kafeteria.pl/profile/194125627-sraakaptaka/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikozaur 8 Napisano 30 minut temu Jakos leci, a u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBabet 6 Napisano 29 minut temu Może to ukochana makarona z przyczajki nie wytrzymala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach