Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies sika w domu

Polecane posty

Gość gość

Od jakichś dwóch miesięcy mieszkam u mojej mamy. Mam psa, ona ma dwa koty. Nie ma z nimi problemu, pies wykazuje zainteresowanie nimi jednak koty chodzą swoimi drogami i go omijają. Zazwyczaj wychodzę z psem 3 razy dziennie tj, rano, popołudniu i przed spaniem, średnio co 6-8 godzin. Zdażało się nawet, ze piesek był sam w domu 10-12h i nic sie nie działo. Od trzech dni, zaczął on załatwiać się w domu. Nie że popuszcza, po prostu idzie do łazienki bądź na przedpokój i sika całą kałuże, ogromną, mimo że 3h wcześniej był na dworze. W ogołe strasznie dużo sika, mimo że nie pije wcale dużo, miska mieści mu ok 300ml z czego ma ją na półtorej do dwóch dni. Nie wiem skąd mu się ten mocz bierze... Nie umie on sygnalizować potrzeby, ponieważ jest wzięty ze schroniska, nie wiem jaka była jego przeszłość, ale zalecano nam spacer 3x dziennie i bylo ok, czasem nawet wysikał niewiele. Co się nagle mogło zmienic? Miał ktoś taki przypadek, że jego pies pił mało, a sikał jakby wypił beczkę piwa?

Gość gość
Idź do weterynarza. Pies może być chory. Może mieć np. zapalenie pęcherza. Może się też czymś denerwować.

Gość gość
pamiętam jak moja znajoma przyniosła do domu kociaki , po kilku mc jej suczka też zaczęła łazić do kuwety ,może tu lezy problem ? ne wiem co było dalej bo spotykam tę dziewczynę sporadycznie w parku.

Gość gość
A ja sie zesralam. Tez w domu.

Gość gość
Bardzo możliwe, piesek jest chory. Na Twoim miejscu poszłabym do weterynarza. Ja z moim zawsze chodzę do http://wetfranciszek.pl/ , nieraz bardzo mi pomogli.

Gość gość
Może pies ma chory pęcherz? Na pewno coś jest nie tak i warto udać się z tym problemem do dobrego weterynarza. Kiedy mój pies miał podobne problemy, chodzę z nim do http://weterynarz-szczecin.info/ , nieraz byli w stanie mu pomóc.