Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co mi jest :( ból głowy i podniebienia z prawej strony od kilku miesięc

Polecane posty

Gość gość

Witam. Poszukuję kogoś kto mógłby mi coś podpowiedzieć :( wszystko zaczęło się kilka msc temu. Z dnia na dzień zaczął mnie jak by boleć jeden prawy migdał. Powiększył się troszkę i tak jest di tej pory. Myślałam że to on boli ale jak się później okazało to ból punktu na twardym podniebieniu. Są takie dwa symetryczne punkty. Jak dotknę prawy to właśnie on boli i głęboko nad nim. Brałam dwa antybiotyki i leki przeciwzapalne i nic nie pomogły. Laryngolog rozłożyła ręce i mówi że ona więcej nic nie doradzi mi. Boli mnie do tego cała prawa strona głowy i czasami szyja. Mam odczynowe węzły podzuchowe. Czuję taki ucisk z prawej strony w głowie ale to chyba promieniuje właśnie od tego punktu w gardle. Nie wiem już co robić i do kogo się udać z tymi dolegliwościami :( bólu nie czuje jak śpie.

Gość gość
robiłaś loda kiedykolwiek?

Gość gość
Bez żartów proszę. Dla mnie sprawa jest poważna bo mam dość już tego :( głowa boli mnie też tylko z tej strony i coraz bardziej zaczynam się bać. Jeśli chodzi o jamę ustna nie mam żadnych zmian... Żadnych urazow, zaczerwienienia nic... Oprócz lekko powiększonego migdałka.