Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JegoOna

Niedostępna miłość

Polecane posty

Gość JegoOna

Cześć kochani witajcie :) piszę bo chciałabym anonimowo się komuś wyglądać, a może po prostu zasięgnąć słowa otuchy i .. rady.. tak poradźcie coś. A więc tak :Jakiś czas temu przyszłam do nowej pracy, poznałam się z wieloma osobami było różnie, ale on wręcz był mną zachwycony ..od osoby do osoby mówił, że jestem fajna .. hmmm w dodatku kompletnie się przy tym nie krył . Pytał o wszystko co ze mną prywatnie związane jakiej muzyki słucham, dlaczego motor i skąd zamiłowanie do podróży? Z czasem jednak przestał być tak wylewny chodź nadal jest miły i zawsze mi pomaga często żartuje i się uśmiecha. . Nie raz przekroczył granicę dotyku (obejmował w tali) dodam, że kilka razy spalił głupi żart, który spotkał się z moją dezaprobat a .. miałam focha przez jakiś czas i kilka razy dałam mu do zrozumienia, że przegrał i... trochę się zdystansowal sprawa się jeszcze o tyle komplikuje, że pracujemy razem i jest ode mnie ,, wyżej" daje mi zlecenia, a ja mam je wykonywać. Nie powiem podoba mi się, kiedy mi dużo tłumaczy i przekazuje wiedzę, ale często mam wrażenie, że ma mnie za ,, głupia małolatów (między nami jest ok 15 lat różnicy) Z tego co się dowiedziałam jest po rozwodzie i ... ma kolejną kobietę, ale nie wiem jak jego sytuacja życiowa wygląda. Nie koniecznie chciał mówić o dzieciach . . Etc. Hmm .. z drugiej strony w pracy wręcz spędza większość czasu wiec na miejscu ,, tamtej"( jeżeli takową jest ) czułabym się zaniedbana. Co więcej hm.. dobrze się przy nim czuje chodź jest bardzo wysoki, a ja niziutka ..I CHOLERNIE MI SIĘ PODOBA. . IMPONUJE MI, POCIĄGA MNIE..Aj.. nie wiem jak się do niego zbliżyć kiedy go widzę miękna mi kolana, kołek staje w buzi i nawet jak wiem o co chodzi to pozwalam mu mówić. .. przez to swoje zakochanie popełniam gafy , cholera nigdy tak nie miałam zawsze byłam pewna, opona, zdecydowana i zmysłowa. . Teraz zamieszkał w moich snach, gości w każdej myśli. . Ostatnio zaprosił mnie na FB byłam w euforii! !!! .. tak intensywnie o nim myślałam. . Normalnie telepatia.. :D więc teraz podsumowując : 1. Co zrobić by wzbudzić te miłe fascynację? 2.Jak radzić sobie kiedy on oniesmiela? 3. Czy angażować się w relacje? 4.Jak wyjść ze znajomością poza pracę ( czy mi pierwszej wypada zaprosić na kawę)?5. Napisać pod byle pretekstem na FB? 6.Jak rozumieć jego zachowanie? za każdą odpowiedź dziękuję serduszka i jednocześnie proszę o wyrozumiałość ;) Basi :**

Gość gość
hmm wypierdalaj do swoje kobiety :)

Gość gość
Jeśli chcesz znać odpowiedzi na swoje pytania, pragniesz porady, masz dylematy uczuciowe, napisz do mojej wrózki Sofii. Jest świetna i szczerze Ci ją polecam. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl