Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Hail and Kill!

Polecane posty

Pewnie myślicie że to jakies nazistowskie pozdrowienie, bo "Hail" a to tytuł świetnego utworu legendy metalu, który teraz słucham, i to nie ma nic wspólnego z nazizmem i co teraz, łyso wam? :) https://www.youtube.com/watch?v=WfBrmhAxDjY Rip Their Flesh Burn Their Hearts Stab Them In The Eyes Rape Their Women As They Cry Kill Their Servants Burn Their Homes Till There’s No Blood Left To Spill Hail And Kill Power And Dominion Are Taken By The Will By Divine Right Hail And Kill Hail Hail Hail And Kill Hail And Kill Hail Hail Hail And Kill Hail And Kill łaaaaaaaaaaaaaaaa! Hail Hail Hail And Kill Hail And Kill! [zły]

Pewnie myślicie że to jakies nazistowskie pozdrowienie, bo "Hail" a to tytuł świetnego utworu legendy metalu, który teraz słucham x Jeżeli świetnym uważasz utwór nawołujący do wtkłuwania oczu, obdzierania ze skóry , gwałtów, zabijania i palenia domów , to ja pytań nie mam . Pozdrowienie nazistowskie nie jest , ale tekst jak najbardziej

jakby to ująć - w muzyce metalowej nie chodzi o tekst, gdyż jest on na ogół trzeciorzędną kwestią, więc może być głupi, byle pasowal do klimatu :D Tu sie słucha instrumentów - gitar, pracy perkusisty itp. A bulwersowanie się pompatycznym i groteskowym tekstem Manowar z lat 80 jest conajmniej zabawne. :D Kurcze, mogłabym cie bardziej dosadnie wyśmiać, ale chyba sie juz zestarzałam i nie jestem w stanie szydzić z kogoś na zawołanie :D

Gość gość
o rany Manowar na przełomie lat 80/90 kupiłem ich kastę na bazarze :) brawo za odgrzebanie z zapomnienia tego zespołu. Ten akurat był topowy ale było trochę perełek, które dziś niewielu zna np DOA

Z jakikego zapomnienia? :D :D :D Z choinki się urwałeś/łas? :D :D :D Przecież to jest obecnie jeden z najpopularniejszych i najbardziej znanych zespołów metalowych na świecie, tłumy przychodzą na koncerty, grali przez ostatnie kilka lat 2 razy w polsce i za każdym razem na koncertach było po kilkanaście tysięcy osób a w niemczech podczas jednej trasy potrafią zagrac kilkanaście wypelnionych wielotysieczną publicznoscią koncertów :D Chyba każdy fan metalu w Polsce ich zna, jak można gadac, że Manowar jest zapomniany? :D trzeba chyba nie mieć żadnej styczności z dzisiejszą sceną

Gość gość
Kiedy był ostatni koncert w Polsce?

Gość gość
nie mniej metal jest wieśniacki :D

Ale co trzeba mieć we łbie, żeby pisać, że zespół z absolutnego top 10 na świecie, jeśli chodzi o aktualnie najpopularniejsze zespoły metalowe jest "zapomniany" :D Tego się nawet skomentować nie da.

"nie mniej metal jest wieśniack" Wiesz, poznałam w życiu bardzo niewiele osób ze wsi słuchających metalu, większośc jest z dużych miast i właśnie w największych polskich miastach odbywa się większosc koncertów metalowych. A teraz spadaj trollu :)

Gość gość
wieśniactwo to nie miejsce pochodzenia a stan umysłu. Wieśniacki i tyle :D jak disco polo

Gość gość
w disco polo też trzeciorzędna rolę mają śpiewane teksty :D melodia do potupania tak samo w metalu, potrząchać grzywą można :D

Gość gość
top 10 w twoim mniemaniu :D ale ty nie kreujesz list metalowych Manowar to badziew heavy metalowy