Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ożeniłem się z kobietą która ma za nic tradycje katolicką

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Do spowiedzi nie chodzi, do kościoła od święta, w piątki żre mięso, mogę wymieniać i wymieniać, ostatnio, uwaga, CHCIAŁA ZEBYM WŁOŻYŁ JEJ PENISA W O***T! Obrzydlistwo i szok, to jest kobieta? I co tearz ja mam robić? Jestem po ślubie kościelnym, a ona zachowuje się skandalicznie. Nie chcę żeby poszła do piekła, bo ją kocham :(

Gość gość
To jej sprawa, co robi oprócz tego wkładania penisa w ... Wiele kobiet poświęca się i pozwala mężowi na to mimo, że tego nie chcą, więc musisz zamknąć oczy i .... :P

Gość gość
Ja mam to samo z mężem.Masakra.Przez 18 lat próbuję delikatnie go zmienić ale jak grochem o scianę.Moj ojciec nigdy nie opuscza mszy sw niedzielnej..chyba zeby miał mega grype czy coś ale nawet jak by sie gorzej poczuł to idzie.Wstyd mi się przed ojcem przyznać ze moj opyszcza notorycznie niedzielną msze.Ma to po prostu gdzieś.Najgorsze jest to ze taki przykład daje dzieciom.Staję na głowie zeby wychować je w wierze i na dobrych ludzi.Bez Boga ani do proga..tu się sprawdziło.s

Gość gość
Ja mam 29 lat i jestem ateistą. Nie chodzę na Msze od 9 lat. A trzy miesiące temu dokonałem apostazji.

Gość gość
Haha omija Cię niezła przyjemność. Pewnie żeby Ci zrobiła loda też sie nie zgodzisz?

Gość gość
Skoro wiara i praktyka są dla was takie ważne, to dlaczego nie pobraliście się z podobnymi ludźmi do was? Człowiek jest wolny, a wiara to kwestia wyboru osobistego, nie możecie oczekiwać ,że ktoś stanie się raptem bogobojny, bo wy macie takie fantazje. Jesteście jak dzieci :O

Gość gość
Jak mozna wiarę nazywać gantazją??jest katolikiem??to niech sie zachowuje jak katolik.Niech daje przykład dzieciom tak jak przystało na katolika .Przyrekał przy chcrzcie dzieci dochować i prowadzić je wiere a teraz co robi.??Puste słowa pred ołtarzem.s

Gość gość
Jak mozna wiarę nazywać fantazją??jest katolikiem??to niech sie zachowuje jak katolik.Niech daje przykład dzieciom tak jak przystało na katolika .Przyrzekał przy chrzcie dzieci dochować i prowadzić je wierze a teraz co robi.??Puste słowa przed ołtarzem.Wstyd mi za niego ..i za to że żyję z kimś takim.s

Gość gość
Cd.gdyby choć odrobinę miał Boga w sercu..to może byłby lepszym człowiekiem ,a tak to lipa.:-(s

Gość gość
CORAZ GŁUPSZE TE PROWA

Gość gość
Nie chcę żeby poszła do piekła, bo ją kocham xxxx to musisz iść z nią do piekła, będziecie wtedy razem...

Gość gość
przeczytaj swej żonie delikatnie kilka urywków z reportażu amerykanki Mary Baxter obecnie diakonki przy kościele . Tylko jeden jej reportaż jest dostępny w internecie za darmo , a w nim jest opisane piekło za zezwoleniem i pomocą bożą . To może pomóc .

Gość gość
Nudny jesteś Moi starzy tez tak latali z nudow, a to niezle chooje 8 lat nie byłam na mszy, no raz w tym czasie bylam na pogrzebie, i raz na swieta bo komus ze znajomych odjebalo i chcial sobie pospiewac koledy :D

Gość espresso33
chore !

Gość gość
uwielbiam czytac wasze posty kochani,jestescie the best,prosze wiecej.,

Gość gość
ŻAŁOSNE PROWO.

Gość gość
Popieram wpis powyzej