Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gość od homocwela czemu uznajesz namysłów za dziure co jest w nim nie tak

Polecane posty

Gość gość

przeciez dobrze wiesz ze sa setki brzydszych biedniejszych mniejszych i gorszych miast od namysłowa czemu namyslowa a nie tych miast nienawidzisz

Gość gość
Namysłów Pogoda: Namysłów Słonecznie · 24 °C 12:16 Fakty w skrócie Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów.Wikipedia Liczba ludności: 16 297 (2008) Powierzchnia: 22,62 km²

Gość gość
Jesteś niby taki mądry to podaj mi prawdziwe a nie hejterskie powody jak ty piszesz dziura zad***e pipidowa bo tak nie jest powtarzam nie jest co jest w Namysłowie nie tak i co jest w nim takiego że tak go nienawidzisz jesteś taki mądry to podaj 19 powodów i nie wymieniaj że ja spamuje bo to żaden powód do nienawidzenia Namysłowa

Gość gość
Ile razy mam ci jeszcze udowadniać że namysłów nie jest dziurą nie nie i jeszcze raz nie zrozum to ile razy mam ci jeszcze udowadniać ile jeszcze razy obejrzyj wszystkie filmiki jak nie obejrzysz to żadnej twojej opinii nie uznam wtedy sobie możesz w doope opinie wsadzić żądam rzetelnej odpowiedzi idioto czemu setek mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast nie obrażasz ? Co jest w Namysłowie nie tak no napisz jak taki mądry jesteś

Gość gość
PS w żadnych twoich komentarzach masz nie porównywać Namysłowa do dużych miast bo namysłów to małe miasto

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Jesteś taki mądry to napisz i czemu nienawidzisz Namysłowa przecież jest 60 km od twojego ulubionego Wrocławia chyba nigdy nie byłeś we Wrocławiu Namysłów jest przynajmniej małym kameralnym miastem a Wrocław to wielki moloch z walącymi się kamienicami większość stacji kolejowych są zaniedbane brzydkie jest w nich mnóstwo meneli korki mimo że mniejsze niż kiedyś to dalej są...

Gość gość
We Wrocławiu jedynie lubię zoo bylem tam mnóstwo razy w dzieciństwie i raz jak to afrykarium wybudowali na przeciwko zoo jest hala stulecia w zeszłym roku byłem tam w środku rozczarowałem się nic ciekawego we Wrocławiu z tych rzeczy które lubię i też byłem to panorama racławicka ogród botaniczny ogród japoński reszty nie lubię ...

Gość gość
PS w Namysłowie w przeciwieństwie do Wrocławia nie ma walących się kamienic ani zaniedbanych wszystkie ulice są wyremontowane tak samo chodniki jest ład dużo zieleni nie ma korków ani tłoku jak we Wrocławiu mamy jeden dworzec w mieście namysłów ale pięknie wyremontowany on się bardzo dobrze prezentuje Namysłów to jest piękne miasto ze zrewitalizowanym rynkiem w Namysłowie wszędzie jest blisko spokojnie a we Wrocławiu to tłok korki ja znam Wrocław i to Wrocław wygląda jak melina przez te wąskie uliczki zaniedbane kamienice gdzie tynk i balkony odpadają smród gwar korki w Namysłowie tak nie ma wiadomo że Wrocław nie pokaże tych dzielnic i kamienic w tv bo sie tego wstydzi namysłów nie ma się czego wstydzić oddal sie od dworca głównego na inne to zobaczysz syf i melinę albo na te zaniedbane osiedla i uliczki zapraszam tam jest melina i syf w Namysłowie akurat zaniedbanych ulic ani zaniedbanych budynków w tym kamienic nie ma zabytki są wyremontowane jest czysto wszędzie są chodniki i ścieżki rowerowe jest mnóstwo nowych osiedli mieszkaniowych i domów namysłów pięknieje nie ma korków docenisz to wreszcie? Sam na filmikach zobacz jaki namysłów jest piękny czemu ty tego nie doceniasz ? Most grunwaldzki też jest kiczowaty co w nim fajnego? Zwykly zatloczony most ostrów tumski owszem jest ładny ale tylko to większość Wrocławia to zaniedbane brzydkie wąskie uluce i obdrapane zaniedbane kamienice i ciemne uliczki gdzie świata nie widać najgorzej pod tym względem jest na krakowskiej i Traugutta co jest fajnego we Wrocławiu jak nie raz przejeżdżam przez Wrocław to dostaje szału bo godzinę lub dwie stoję w korkach masakra ...

Gość gość
Zobacz filmiki to zobaczysz jaki namysłów jest piękny mimo że małe miasto

Gość gość
wymienie ci miasta które lubię i nie uważam za dziury i syf :miasta które lubię to oczywiście namysłów gdańsk sopot gdynia szczecin świnoujście lublin rzeszów katowice opole kędzierzyn koźle nowy targ zakopane głuchołazy prudnik kluczbork poznań częstochowa kielce kłodzko jelenia góra karpacz szklarska poręba szczyrk żywiec bielsko biała jastrzębie zdrój jędrzejów strzelin strzegom sobótka olsztyn malbork nysa brzeg wejherowo rumia hel dziwnów kraków zamość łańcut kazimierz dolny nałęczów krosno zielona góra zgorzelec słubice goleniów police rybnik wieliczka wadowice bochnia myślenice rabka zdrój sucha beskidzka sandomierz...

Gość gość
Up

Gość gość
Tak naprawdę to Wrocław i łódź to wielkie dziury zadupia i meliny

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Poczytaj te wszystkie komentarze i odpisz

Gość gość
Up

Gość gość
Poczytaj wszystkie komentarze i obejrzyj filmiki i mi napisz

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Poczytaj wszystkie komentarze i obejrzyj filmiki i szczerze mi odpisz już całą stronę zapewniłem tak to jest jak nie chcesz wejść bo musze podbijać byś zauważył temat