Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powie kiedyś ze mnie kocha?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim kochanym chłopakiem prawie 3 miesiące, pierwszy miesiąc nie był kolorowy, ale z każdym dniem jest coraz lepiej, złamałam nogę wniósł mnie na rękach do szpitala i na 3 piętro w bloku gdzie mieszkam, przyjeżdża praktycznie codziennie i czasami złości się ze wyszłam z jego kolega na dwór, zdążyło się ze przeglądal mi telefon, gdy się poklocilismy a ja musiałam jechsc do domu nie chciał mnie puścić i mówił "nie pożegnasz się ze mną normalnie?" i ze nie chce się ze mną kłócić i "zależy mi na tobie cholernie pamiętaj o tym" miałam zadzwonić jak tylko dojadę ale robiłam coś i zadzwonił po 20 minutach. Gdzie 12 minut jedzie sie od niego do mnie i mówi "miałam dzwonić"zostawił kumpli i rozmawialiśmy 30 minut ze jestem najważniejsza itp. Ale on nigdy nikomu nie powiedział ze" kocha" bo dla niego to wielkie słowa, zazartowal raz ze powie mi przed ołtarzem chyba żartował XD i w sumie nie rsz rozmawialiśmy że będziemy się żenić i będziemy mieli dzieci i tak fajnie jak mówił ze będzie wnosił mnie przez próg na weselu.. Ale zazdroszczę mojej przyjaciółce ona ma chłopaka od miesiąca i non stop o n jej pisze ze ja kocha tez bym chciała słyszeć to od swojego, ale może on ma rację ze z tymi słowami czasem warto poczekać dłużej. Ale boję się że minie rok albo więcej i dalej tego nie powie :( może on nie kocha mnie i nie będzie kochał? w sumie czyny się liczą nie słowa..

Gość gość
powinno sie takie cos mowic po kilku latach jak sie sprawdzi 2 czlowieka a nie po 3 miesiacach. litosci. tak go kochasz, oddalabys mu nerke po 3 miesiacach chodzenia? nie? no to jaka to milosc :D