Gość gość Napisano Lipiec 21, 2016 witam , straciłam w tamtym tygodniu prawko, jest to dla mnie szok i dla wszystkich moich znajomych! bo jestem niepijąca, 1,5 roku ostatnie nie piłam nic, bo ciąża, bo dziecko i trafiłam , miałam pecha! ale mniejsza z tym , czasu się nie cofnie.. policjant powiedział mi , że zabieraj mi prawko na rok i muszę zdawać egzamin i powiedział, gdy zapytałam , że żadnej grzywny nie będę musiała płacic... ale.. przecież przepisy się zmieniły i teraz jest kara 5000 plus grzywna 1,5 to jak to jest w końcu?? czekam na wezwanie na komisariat i wyrywam wlosy z głowy, słyszałam , że mogę złożyc wniosek aby jednak zabrali mi na 12 miesięcy , żebym nie musiała zdawać od nowa ale watpie w to przy moim 1,5 promilu w wydychanym. k***a jest mi tak wstyd, za miesiąc zaczynamy starania o drugie dziecko, chciałam odżyć, wypad do koleżanki... heh takie pijaki co codziennie ich widze jak jezdza sa bezkarni a ja jednoroazowo i bach, co za pech!!! pomóżcie jak to jest z tymi karami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach