Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż ciężarnej koleżanki powiesił się MASAKRA!

Polecane posty

Gość gość

Jestem w szoku. Koleżanka była z nim od 15roku życia, po2 latach zaszła w ciążę i urodziła pierwsze dziecko. Byli szczęśliwi. Odchowali i postarali się o drugie. Dzisiaj z nią pisalam i szok...znalazła go nad ranem. Wyjechali żeby zacząć nowe życie, a została sama z dwójką maluchow... ech tak jej współczuję..ma 23 lata a takie nieszczęście ja spotkało..

Gość gość
biedny,czy to znaczy że faceci naprawdę się wykańczają jak muszą utrzymać trzy osoby? to pewnie niewola i obciążenie jak nie są dobrze ustawieni

Gość gość
czyli od 8 roku życia była już z tym facetem w związku? buahaha

Gość gość
Mieli dobra pracę,ona wciąż ma,ale sama nie utrzyma 2 dzieci tak myślę. On miał 30 lat, był policjantem w USA.nie wiem czy byłby tak egoistyczny żeby ja zostawic bo nie chciało mu się utrzymywać . Przecież chciał miść dzieci. moze miał problemy w pracy . Nie wiem. Wydukalam z siebie tylko ze jest mi bardzo przykro i żeby się zwróciła do mnie jeżeli będzie czegoś potrzebować. Nie wiem co powiedzieć. Płacze :(

Gość gość
czytaj ze zrozumieniem

Gość gość
USA to kraj diabła i iluminatów...

Gość gość
A w PL jeden z najwyższych współczynników samobójstw na świecie.

Gość gość
W ostatnich dniach powiesilo sie 3 ludzi w moim sasiedztwie, kobieta 40 lat,mezczyzna 50lat,kobieta 60 lat, czy to jakas epidemia ?nie wiem co te kobiety (chyba depresja ) bo mezczyzna mial problem ,zostawil busa przed poczta i wszedl na poczte,moze nie zaciagnal hamulca i samochod ruszyl,potracil jakiegos staruszka i nie wiadomo bylo czy przezyje.

Gość gość
Wymyśl sobie inny chwytający za serce temat. Sprawdzałam na stronie policji federalnej i ogólnej stronie policji stanowych a także na stronie związków zawodowych policji w USA i nigdzie nie ma wzmianki o samobójstwie przez powieszenie policjanta w tym wieku. Są różne ciekawe sprawy , ale przeglądałam od początku lipca i nic na taki temat.Kilka śmiertelnych postrzeleń , utonięcie , kilka zranień , nawet sprawy nagłośnione także w PL , nekrologi i fakty ze służby ale nigdzie takiego zdarzenia.

Gość gość
niekoniecznie muszą o tym pisać

Gość gość
a Ty to co? sprawdzasz wiarygodność każdego tematu :-) masz zajęcie nie ma co

Gość gość
autorka niekoniecznie musiała podac dokładny kraj wlasnie dlatego żeby takie wscibskie hieny jak ty nie sprawdzaly

Gość gość
Autorka to bajkopisarka i tyle . Sama mam dwóch braci bliźniaków w tym wieku , obaj są w Stanach policjantami od 5 lat , mają amerykańskie obywatelstwo, ja urodziłam się w kraju a oni już tam. Skończyli Academy Police of Columbia District. Wiem , jak poruszać się po stronach policyjnych a autorka po prostu napędziła mi stracha , bo każdy czuję obawę i niepokój o bliskich. Wymyślając ten bzdurny temat pewnie o tym nie pomyślała.

Gość gość
Dzieci dostana rente po ojcu,jakos musza dalej zyc .

Gość gość
Dzieci dostana rente po ojcu,jakos musza dalej zyc .

Gość gość
Autorka to bajkopisarka i tyle . Sama mam dwóch braci bliźniaków w tym wieku , obaj są w Stanach policjantami od 5 lat , mają amerykańskie obywatelstwo, ja urodziłam się w kraju a oni już tam. Skończyli Academy Police of Columbia District. Wiem , jak poruszać się po stronach policyjnych a autorka po prostu napędziła mi stracha , bo każdy czuję obawę i niepokój o bliskich. Wymyślając ten bzdurny temat pewnie o tym nie pomyślała.

Gość gość
I dobrze, ze sie powiesil przynajmniej ma gada z glowy.