Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piotrgeniusz

Piotrgeniusz do wynajecia

Polecane posty

wielofunkcyjny pracownik najemny szuka pracy pilnie podejme prace jako : - sprzątanie terenów zielonych , działek , ogrodów , garaży, strychów - drobne prace naprawcze , remontowe , budowlane , - zawodowo frezer - tokarz - obróbka skrawaniem - sprzedawca na rynkach bazarach(20 lat praktyki) giełdach (giełda słomczyn) - malowanie płotów bram dzwi zabezpieczanie drewna przed zimą - bez dokumentów poświadczających : grafik komputerowy , fotograf (obsługuje najpopularniejsze programy graficzne ) - z grafiki : obróbka materiału cyfrowego, morfing , retusze , fotomontaż , części do stron ww we fleshu (animacje) , gify na zamówienie , - rysowanie odreczne portretu ze zdjecia w ołówku bądz farba na koszulce - oraz prace takie jak pilnowanie placów budowy , lub inne prace pomocnicze Oczekiwania finansowe:5-15zł/h na ręke w zależności od typu pracy Sądzisz że zadużo chce? zaproponuj mi coś ..................... Jestem wart swojej ceny Teren działania to wzdłuż lini kolejki WKD ale najbardziej pożądane Komorów , Podkowa Leśna , Pruszków , oraz linii kolejowej Żyrardów - Warszawa lub z zamieszkaniem Nie posiadam samochodu ani prawa jazdy, męszczyzna 38lat kontakt tylko tel 603323922

Naprawdę podziwiam ludzi, którzy w swoje prowokacje wkładają tyle serca i nie mają przy tym wstydu, aby wykorzystać czyjeś zdjęcie. :) Szanuję i gardzę jednocześnie. :classic_cool:

Gość gość
Szukam pani co mi pomoże finansowo