Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_karolina

Zerwałam z chłopakiem bo chciał bizuterie za ponad 1.000 zł

Polecane posty

Gość karolina_karolina

Na poczatku sprawiał wrażenie prawdziwego mężczyzny, konkretne, zdecydowane poglądy na życie itd, a teraz wyszło szydło z worka, chciał, żebym go sponsorowała. Dodam, że on np. ma swój samochód, ładny samochodzik, wiec myślałam, że mi nie bedzie zazdrościł tego co ja posiadam. Ja mam sportowe bwm, miałam nadzieje, że on nie jest z tych co to na nim wrażenie robi blacha, a tu sie okazało, że od samego początku miał wobec mnie plany, że chyba bede jego sponsorką

Gość gość
wspólczuję ja już to mam za sobą nie wierzę żadnemu facetowi i już ich omijam szerokim lukiem

Gość karolina_karolina
przez 2 dni nie mogłam uwierzyć, że on chce ode mnie taki prezent... Mimo, że mnie stac to ja dla siebie kupuję najzwyklejszą biżuterię etniczną rzędu 20-30 zł, bo lubie takie klimaty, a on zarzyczył sobie za taka kwotę

Gość gość
Niestety mężczyźni są o wiele bardziej interesowni niż kobiety, to dowiedzione naukowo. Mają zbyt racjonalny mózg żeby się kierować uczuciami.

Gość karolina_karolina
teraz jak się umówię na randkę nie dopuszcze do tego by widział moje auto i nie dowie się jakie studia skończyłam i gdzie pracuje. Mówie Wam dziewczyny to jest masakra. Nie wiem czy tylko mi się tak przytrafiło, czy też tak miałyście. A dodam, że wizualnie jestem ładna, wiec dlaczego tak zostałam potraktowana .........

Gość gość
Ja się zawsze tak przejechałam, nie wierzę w żadne uczucia z ich strony, jak udawałam szara mysze to żaden mnie nie dostrzegal

Gość karolina_karolina
mówią, ze kobiety lecą na auta i samochody facetów, ale do tej pory spotkałam się z tym, ze to faceci leca na kasę. A wiecie jak mi sie chwalił ile to on nie zarbia kasy??? Ja nie mówiłam ile zarabiam, bo sa to średnie zarobki, poza tym o pieniądzach nie rozmawiam. On sie chwalił, ze zarabia 3 średnie krajowe ha ha ha. teraz jak tak o tym myślę, to chyba nawet połowy mojej pensji nie zarabiał

Gość karolina_karolina
* na auta i kasę . Z nerwów juz mi się pokręciło to co piszę

Gość gość
U mnie w pracy 80% facetow ma żony ktore zarabiają kilka razy więcej, lekarki, jakieś prezeski, tylko jeden ma żonę nauczycielke. I mój szef nie miał bogatej kobiety ale założyl jej biznes i już jest bogata. Większość z nich to takie hieny że szkoda gadać. A jacy są potulni jak zonka dzwoni, kurczą się od razu ze strachu. Cwaniaki i tyle

Gość gość
Jakie słabe prawo 0/10

Gość karolina_karolina
chciałabym poznać męzczyznę który nie będzie materialistą, będzie miał swoje pieniądze i nie bedzie chciał ode mnie nic

Gość gość
Nie wiem czy w Polsce poznasz, on sam musi mieć dużo kapuchy żeby nie chcieć nic od ciebie

Gość karolina_karolina
to że Ty nie lubisz bmw nie znaczy że każdy ma nie lubic tej marki. jedni lubią jeździć vw, inni toyotą inni fiatem, a inni bmw. Troche tolerancji...... :)

Gość prawictwo pospolite 152
nie lubie ludzi którzy jezdzą BMW , BMW to burakowóz i obciach

Gość gość
Chociaż jak ma trochę kasy to będzie celował w jeszcze wyższa półkę. Znam same takie przypadki jeszcze ze studiów koleś takie wieczny student i imprezowicz znalazł sobie łaskę której tatuś miał fabrykę jakiegoś badziewia i mnóstwo szmalu, inny sobie znalazł córkę kamiennicznikow, miała chyba cała kamienice a on brzydki, paskudny i kawalerka na zadupiu. Ja nie rozumiem tych kobiet, chyba faktycznie jest bieda z porządnym facetami i muszą się z patalachami wiązać.

Gość karolina_karolina
ale ja się z tym nie obnoszę jakoś....... po prostu tak wyszło, że na 1 randce mnie odprowadził z kawiarni na parking........ tak teraz sobie przypominam, że on zrobił to celowo, bo chciał zobaczyć jakim autem przyjechałam, ale myslałam, że skoro on sam ma dobre, ładne auto to ja pierdzielę nie bedzie sie podniecać moim autem. I wiecie co jeszcze mnie w tej znajomosci dobijało? że ciągle mi nawijał rózne historie, jakim to jeggo kolega jeździ luksusowym autem, jakie luksusowe życie prowadzi, jakim trzeba być debilem, żeby zazdrościc innym kawałka blachy i tego rzekomo lususuowego życia. Prosiłam go: weź nie zazdrość mu, bo może on to wszystko ma, ale nie jest szczęśliwy. Teraz jak sie tak rozpisałam uświadamiam sobie, że on był opętany wizją pieniędzy. Co za koleś

Gość gość
to ja z drugiego postu... faceci są beznadziejni w tej kwestii. kiedyś jak miałam jeszcze mieszkanie miałam takiego sąsiada, który robił do mnie podchody. Widział, że mam samochód, mieszkanie, pracuję od świtu do nocy a sam siedział w domu na bezrobociu i co kilka dni wracając wieczorami z pracy wyciągałam ze skrzynki jego miłosne wyznania do mnie i żal, ze on nie moze pracy znaleźc , ze chętnie mnie odwiedzi i pospotykamy się itp. żenada teraz mam dom i ... i lepiej nie mówić jak się faceci zachowują

Gość gość
To dokładnie, materializm jest skorelowany z niskim poczuciem wartości i większe kompleksy tym większy materializm.

Gość karolina_karolina
a Wy gdzie szukać lub znalzłyście sobie porządnych mężczyzn do stałego związku ? :) bo jestem na etapie intensywnych poszukiwań

Gość gość
a jak kiedyś przyszedł do mnie pod byle pretekstem i zobaczył, ze mam mieszkanie dwupozimowe [zrobione z 2 mieszkań] to jakby kociokwiku dostał

Gość gość
ja już na przykład nie szukam ale to też z innych wzgledów powodzenia autorko

Gość gość
Teraz sobie przypomnialam jedna akcje, na studiach facet oglądał mi metki z ubrań, bo kupowałam takie wyglądające niepozornie a ciuchy za pięć stow na przykład. Wtedy się smialam , obsesja pieniędzy to jest obrzydliwe

Gość karolina_karolina
dziś dziś dzięki, że wyraziłyście/ wyraziliście swoje opinie w tym temacie, bo było mi ciężko pierwszy dzień po zerwaniu, dziekuję za słowa otuchy....., nawet nie wiecie jakie to ma dla mnie znaczenie (lżej mi na duchu jak ktoś tak mówi) i powiem Wam, że moja przyjaciółka mega bystrzacha też go rozgryzła i dokładnie to samo mi powiedziała, że on miał niesamowite kompleksy i niskie poczucie własnej wartości. TYlko wyobraźcie sobie jak męzczyzna w typie macho, z poglądami typowo męskimi, bezkompromisowymi może zejść tak nisko do parteru i się poniżyć, zedrzeć z siebie godnośc i prosic swoją kobietę o taki drogi prezent. W tym momencie w moich oczach on przestał być męzczyzną......

Gość karolina_karolina
hahah dobre :))) a powiem Wam jak byłam u niego w mieszkaniu to otworzył szafę i pokazuje mi, które koszule ma markowe............ myślałam, że śnię...... :) on myślał, że ja bede się podniecać że ma markowe koszule......

Gość gość
Dlatego tak się kamufluja, zwłaszcza ci którzy udają takich poczciwcow są podejrzani

Gość karolina_karolina
dziś uważam, że trzeba walczyć tak długo jak się da o swoje szczęście i szukac..........

Gość karolina_karolina
gość dziś a Ty koleżanko znalazłaś sobie już męzczyznę porządnego czy szukasz :) tak jak ja obecnie