Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina_karolina

Zerwałam z chłopakiem bo chciał bizuterie za ponad 1.000 zł

Polecane posty

Gość gość
19.28 i 19.29 to ja ja juz nie szukam, bo juz po prostu tego nie chcę ale jestem szczęsliwa, mam szczęśliwe życie, po prostu juz nie chcę, nie chce mi się znowu przywiązywac do kogoś, uczyć się kogoś, a potem znowu wracać do punktu 0. ja po prostu wolę byc sama, zycie jets piękne, a ja mam tyle pasji które kocham a na które zawsze brakowało czasu. Teraz mam zycie takie jakie chcę miec

Gość karolina_karolina
dziś a mogę zapytać ile masz lat? ja mam 34 lata i wierzę w to, że znajdę porządnego kochanego mężczyznę z którym bede szczęśliwa :)

Gość gość
Masz rację, nie mówiąc o tym że nawet udana miłość może zabić. Faceci mają konkretne prokreacyjne oczekiwania i mają w d***e ambicje kobiet. Żaden nie da tyle wolności.

Gość gość
Powinien zażyczyć , a nie zarzyczyć. Kup słownik, bo słabo ci idzie. Po 1 poście z takim bykiem, od razu widać , że kiepskie prowo

Gość gość
też mam 34 ;-]

Gość karolina_karolina
byłam zdenerwowana, dlatego napisałam z błędem. Nie wiedziała, że publikując tutaj swoje wypowiedz nalezy je przedtem dokładnie sprawdzić pod względem ortograficznym. no bez przesady każdemu może sie zdarzyć błąd ort.

Gość karolina_karolina
o to jesteś w tym samym wieku :) ja jednak będę wytrwale walczyć do końca, bo jest to dla mnie bardzo ważne by być w związku szczęśliwym, stabilnym z porządnym męzczyzną.

Gość gość
więc skoro tak bardzo tego pragniesz, to na pewno się uda i życzę Ci tego z całego serca. Ja tego po prostu nie pragnę.

Gość gość
Naruszyłaś męskie narcystyczni ego, fakty jednak mówią same za siebie. Nie tylko rzadko zenia się z ubozszymi kobietami to jeszcze wyjątkowo często z bogato uposażonymi. Ale tak było od zawsze, kandydatka na żonę musiała spełniać rygorystyczne warunki.

Gość gość
a mieszkasz w dużym mieście/ bo ja nietoż że nie szukam wcale to jeszcze mieszkam w niezbyt dużym mieście i praktycznie nie ma gdzie zapoznać kogoś zwłaszcza jak sie dużo pracuje

Gość gość
no tak, do mnie do proacy przyszedł facet ok.30 lat rozwiedziony i natychmiast zaczał szukac dziewczyny wypytując znajomą tylko o takie które mają swoje domy, mieszkania i samochody inne go nie interesowały haha jaki debil

Gość gość
autorko,Opisz nam sytuacje jak to było? on Zażyczył sobie biżuterii za 1000 zł a ty powiedziałaś to koniec zrywam Jak to było?

Gość karolina_karolina
gość dziś - ale czym naruszyłam jego ego ? mieszkam na obrzeżach dużego miasta, u mnie tez nie ma gdzie kogo zapoznać, ale zarejestrowalam się na portalu randkowym :)

Gość gość
Kurcze masz już 34 lata!!! to trochę dużo !!!a jesteś dopiero na etapie poszukiwania mężczyzny! Tzeba kilka lat pochodzić ze sobą zanim się weźmie ślub .A kiedy dziecko??W wieku 40 lat??

Gość gość
Rzyczymy ci faceta buehehehe. Starych kafeterian chcesz nabrać. Jebnij sie xd

Gość karolina_karolina
gość dziś odpowiadając na Twoje pytanie, to było tak: mieliśmy już przedtem sprzeczki z innego zakresu, np. miał prentensje że nie chciałam sie kochac bez gumki i o to były awantury, powiedziałam, mu że skoro nie chce dziecka (w ogóle) to ja nie jestem taką idiotką by ryzykowac wpadkę, a tabletek dla zasady nie mam zamiaru brac skoro są gumki. I później tak wyszło, że on ma za 2 tygodnie urodziny i sobie ode mnie zażyczył bizuterię z podkreśleniem ZŁOTĄ (nie będę pisac jaka konkretnie to miała być biżuteria) bo jeszcze on to przeczyta) z podkreśleniem u jubilera i z podkreśleniem wartą 1.000 zł. Jak mi to powiedział, to stwierdziłam, że to jest żart, że on sobie żartuje (bo kiedyś też mnie różnorodnie wkręcal w różne żarty) Powiedziałam mu, że nie ma takiej opcji no nie jestem sponsorką. Później sie nie odzywałam 1 dzień i na drugi dzień napisał mi : " i co kupiłas mi to już" a ja na to mu odpisałam : "nie, a jak nie kupię to co" a on na to : " to wtedy koniec" a ja na to: " ok dobrze to niech będzie koniec". na kolejny dzień znów dzwonilismy do siebie i rzekomo to on ze mna zerwał, umotywowując to tym, że seks w gumie nie sprawia mu przyjemności. Pieprzył cos na ten temat przez pół godziny, a na koniec taki tekst" no chyba, że mnie przekupisz i kupisz mi tę bizuterię. tak to wyglądało.

Gość prawictwo pospolite 152
wiesz, mi z punktu widzenia faceta trudno w to uwierzyć.. Dlatego , ze faceci racej nie interesują się biżuterią .. Jakby zapytał cie o nowy zegarek za 1000 zł to bym zrozumiał.. Biżuteria jest przecież dla kobiet

Gość karolina_karolina
dobra jak już musisz wiedzieć, to powiem o jaką konkretnie chodziło bizuterię. Chodziło o złotą bransoletkę

Gość prawictwo pospolite 152
mnie jednak nigdy rzeczy materialne nie interesowały , bo mam małe potrzeby.. Nie jestem jak dziecko , które wszystkim się ekscytuje , trudno mnie zaspokoić , bo jestem wybredny Zatem czy zegarek za 100 zł czy 1000 zł to mi to zwisa.. ważne zeby godzine wskazywał hehe

Gość gość
Po tych tekstach mysle ze uczucia by nie mial wzgledem ciebie, i chcial babki z kasa by go utrzymywala.

Gość karolina_karolina
gość dziś uzymysłowiłam sobie to dopiero niedawno, 2 dni temu, tylko skoro tak było po co mi opowiadał non stop jakie on to ma wysokie zarobki. Nigdy mnie nie interesowało kto ile zarabia, wiec po co mnie bombardował tymi informacjami ??

Gość karolina_karolina
poiedziałam mu tak, ja zarabiam o połowe mniej od ciebie i ty ode mnie chcesz taki drogi prezent ??? powiedziałam mu : "ty zarabiasz ........... to przecież możesz sobie sam kupic taką bransoletkę, bo ja sobie kupuję takie za 20-30 zł"

Gość karolina_karolina
prawictwo pospolite 152 dziś powiedziałam mu, że ja nie zwracam uwagę na wartośc prezentu jaki od kogoś dostane liczy się gest. Cieszyłabym sie nawet gdybym dostała pierścionek za 50 zł.

Gość gość
Udawal faceta z kasa zapewne dla tego tak Ci trolil ile to ma pieniedzy. By tobie zamydlic oczy i bys ladne gesty robila typu prezenciki drogie potem prezenciki w postaci kasy a moze by prubowal naciagnac cie na inwestycje itd facet oszust szukajacy glupich bab by ich czyscic z kasy. Sa teraz tacy fan fan tulipan heh:-) oczysci potem zostawia babe z bez kasy i szuka innych glupich na takiego na portalu randkowym sie nadzialam duzo takich oszustow...

Gość karolina_karolina
gość dziś to gdzie szukasz tych porządnych facetów ? bo ja już nie mam pomysłu

Gość karolina_karolina
masz rację gość dziś . jak ktoś z boku na to patrzy to lepiej potrafi ocenic

Gość gość
Juz nie szukam. Ale patrze jak mezczyzna ma stosunek do pieniedzy i mnie jesli juz takiego gdzies poznam.

Gość gość
To podstawa.