Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent na pięćdziesiąte urodziny dla mamy

Polecane posty

Gość gość

Bardzo proszę o poradę - wiem, jest lipiec ,a moja mama kończy 50 lat w październiku. Jest trochę czasu, ale ja kompletnie nie mam pomysłu na super prezent. Dla taty wymyśliłam album ze zdjęciami - od ślubu jego rodziców do najbardziej aktualnych, a poza tym napisałam mu piękne życzenia, które opisywały jego życie. Chciałabym także wzruszyć mamę, bo na to jak najbardziej zasługuje. Limit pieniężny to 400 złotych. Mama to domatorka, nie pije, nie lubi wyjazdów typu SPA. Nie chciałabym dublować niespodzianki. Błagam, pomóżcie, fajnie byłoby mieć chociaż namiastkę pomyślunku.

Gość gość
Bardzo, ale to bardzo Was proszę...:)

Gość gość
Nie wiem czy pomogę, ale ostatnio natknęłam się na allegro na karykatury robione ze zdjęcia. Wystarczy pięknie oprawić i zabawna pamiątka na całe życie. Dla mnie to fajny pomysł na prezent, zamierzam go wykorzystać na 18tkę chrześniaczki. Do tego np kolacja w restauracji dla rodziców.

Gość gość
zabierz mamę na 2-dniową pielgrzymkę do Częstochowy lub Lichenia .

Gość gość
Byłem tam w Licheniu , jest ok. 5 ha do zwiedzania a w połowie drogi do Konina (4km) jest drugie starsze też 5 ha do zwiedzania i tani hotel pielgrzymkowy i jezioro .

Ja mam dla Ciebie inny pomysł. Trafiłam ostatnio na stronę http://allprints.pl/pl/kreator możesz tam stworzyć całkowicie indywidualny nadruk na koszulki. Możesz zrobić kolaż zdjęć, a później zamówić koszulkę z takim nadrukiem. Na pewno Twojej mamie spodoba się taki prezent.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za pomoc, ale jeszcze szukam pomysłu. Nie chcę niczego dublować, a portrety rodzice też już mają, nadruki także. Celowo zabieram się za szukanie prezentu już w lipcu, żeby mieć wybór:)

Gość gość
Weekend z męźem w jakimś urokliwym miejscu. Wspomnienia bezcenne.

Gość gość
Ja wiem, że to coś miłego, ale nie chciałabym powielać niespodzianki. Napiszę też, co już było otrzymywane: -portrety (rodzice karykatur nie lubią) -wyjazdy razem -o SPA i innych tego typu miejscach nie myślę, bo mama tego nie lubi - kosmetyki czy perfumy daję bez okazji - bilety na lot balonem i inne "kaskaderki" odpadają, bo to bardzo spokojna osoba Zależy mi na tym, żeby to było coś trwałego, tak jak stało się w przypadku taty.usmiech.gif

Gość gość
dlaczego twoja mama jest przeciwna spa? W Ciechocinku jest świetny Hotel Abidar właśnie ze SPA. Hotel słynie z tego że jest bardzo kameralny i przeznaczony dla osób właśnie w takim wieku :) może to ją zawsze zniechęcało, że sami młodzi byli i nie mogła się zrelaksować :> Jak ja tam wysłałam kiedyś swoją mamę to mieli fajne promocje np. darmowe korzystanie z sauny i jacuzzi w cenie noclegu,możliwe że dalej to mają

Gość gość
Ja myślę, że weekend w SPA to najlepszy pomysł na prezent dla mamy. :) Kiedy kupiłam mamie pobyt w http://hotelborowiecki.pl/ , była zachwycona.

Gość gość
Ja również uważam, że weekend w SPA to doskonały pomysł. Zwłaszcza w jakimś pięknym miejscu. Wykupiłam rodzicom pobyt na Mazurach z noclegiem w http://www.zalesiemazury.pl/ i bardzo im się podobało.

Gość gość
A może weekend w górach? Sprawdź sobie oferte hotelu http://www.carlina.pl/ w Białce Tatrzańskiej. Maja naprawde wysoki standard i przystepna oferte cenowa

Szukasz prezentu dla swojej ukochanej i najdroższej na świecie mamy? Proponuję rozważyć zakupi pięknych kolczyków w kształcie serduszka. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie.

Gość gość
Ja dostałam voucher do SPA i drugi na kolację do najdroższej estauracji w mieście i musieliśmy się z mężem męczyć w tym luksusie;)))