Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Adix3

Masaż erotyczny dla kobiety, Kraków

Polecane posty

Witam. Jestem chłopakiem w wieku 25 lat. Moje ogłoszenie będzie troszkę nietypowe gdyż nie szukam seksu. Chciałbym znaleźć kobietę która byłaby zainteresowana masażem erotycznym - chodzi mi o delikatne masowanie całego ciała wraz z miejscami intymnymi. Oczywiście mam tutaj na myśli to, że to ja bym wykonywał taki masaż. Będę szczery, nie mam w tym doświadczenia bo nie jestem zawodowym masażystą, ale chciałbym mimo wszystko spróbować. Zależy mi na włożeniu w taki masaż dużo uczucia oraz szacunku do ciała kobiety. Nie oczekuję nic w zamian, mogę obiecać, że nie dojdzie do seksu ani ja nie będę żądał tego, że Ty odwdzięczysz się mi czymś podobnym. Po prostu chcę tak bezinteresownie sprawić odrobinę przyjemności jakiejś kobiecie :) Jeśli jesteś zainteresowana taki spotkaniem to proszę o kontakt :) Ja nie gryzę ;) P.S. W każdej chwili będziesz mogła się z tego wycofać, nawet gdy już się spotkamy, nie będę miał pretensji o nic bo nie chcę niczego na siłę ;) Kontakt: sentinel90@interia.pl

Gość gość
nie pitol

Gość gość
Jakiej kobiety poszukujesz?

Mogę prosić o sprecyzowanie pytania? Chodzi o wygląd, przedział wiekowy, wzrost? :) Prosiłbym też o odzywanie sie na maila bo nie zawsze tu będę. A przysięgam że nie jestem kolekcjonerem maili - chociaż i tak mi nie zaufacie :(

Gość gość
Wiesz, to Ty puszkujesz więc powinieneś wiedzieć kogo ;)

Jeśli chodzi o wiek to powiedzmy, że od 17 do maks 40 ;) Co do budowy ciała to wolałbym sylwetkę szczupłą/normalną, ale to raczej nie jest przymus ;) Ważne aby kobieta miała świadomość, że seks nie wchodzi w grę :P Nie wiem co więcej... nie umiem tak wymyślać coś z głowy, bo nigdy się jeszcze tak nie spotkałem i nie wiem za bardzo co napisać. Ale jak ktoś ma pytania to proszę pisać śmiało ;)

Gość gość
A co się tak wzbraniasz przed tym seksem? :P

Gość gość
Staffiku Adix będziesz jutro na plaży w Sopocie?:-D:-D:-D:-D

Mam swoje powody dla których nie chcę uprawiać seksu, ale nie zamierzam tutaj o nich pisać :P Na pewno nie chodzi o kwestię zdrowotne - w sensie, że mam jakieś choroby narządów płciowych, itp. :P Po prostu nie chcę uprawiać seksu i tyle ;P xx Nie niestety nie będzie mnie w Sopocie... Ogłoszenie kieruję w stronę kobiet z małopolski, a najlepiej z Krakowa, gdyż sam jestem z okolic :)

Gość gość
Taki niedostępny jesteś? :P

Gość gość
Adix, a ile masz wzrostu?

185cm wzrostu :) A o co chodzi, jeśli mogę zapytać? :)

Gość gość
Wstydliwy jesteś? :)

Czy ja wiem? Gdybym faktycznie był wstydliwy to nie zamieściłbym takiego ogłoszenia ;P Choć czasami chyba mogę sprawiać takie wrażenie ;P

Gość gość
A Ty pozwoliłbyś się wymasować? Czy też nie? :P

hmmm... kusząca propozycja, ale wolałbym też nie ;P Wiesz, ja chcę się spotkać abym ja wymasował ciało kobiety i nie oczekuję niczego w zamian ;)

Gość gość
A dlaczego nie chcesz ? :)

ehh... nie dasz mi chyba spokoju tym pytaniem? ;P hehe ;) Wiesz, nie uśmiecha mi się tutaj pisać dlaczego nie chcę seksu czy nawet aby kobiet mnie wymasowała. Zaraz wątek przerodzi się w dyskusję poboczną o mnie, a nie chcę aby tak było. Jeśli tak bardzo Cię to ciekawi to mogę napisać Ci w prywatnej wiadomości ;) Mój mail jest podany na samej górze, jeśli chcesz to możesz do mnie napisać i Ci wytłumaczę ;) Spokojnie... nie gryzę więc bez obaw możesz napisać na mojego maila ;)

Ponawiam, bo zero reakcja od dnia zamieszczenia ogłoszenia :/ Może jednak znalazłbym chętną kobietę? ;)