Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 36 lat, świetną pracę mieszkanie auto ale faceci sie mnie boją

Polecane posty

Gość gość

Jestem ciągle sama :( Nie wiem co sie dzieje, albo zczepiaja mnie beznadziejni faceci albo tacy co nic nie osiągneli. Macie tak? Chcialabym miec dziecko potwornie mi tego brakuje.

Gość gość
no teraz w twoim wieku to jedynie desperaci pozostali.rozwodnicy albo faceci po 50.trzeba bylo wczesniej pomyslec o zalozeniu rodziny.mozecie mnie zjechac ale taka prawda.

Gość gość
Wczesniej miałam czas na moje pasje, rozwijałam się, zrobiłam doktorat, piełam się w szczeblach kariery, faceci chcieli mnie usidlic i nie dawali mi wolnosci, rozumiecie?

Gość gość
zdychaj k*****o

Hej, no raczej nie, nie zrozumieja ciebie. Tu sa matki z dziecmi na tym forum. Ja mialam podobnie, super studia, kariera ale w pewnym momencie stanelam i przewartosciowalam sobie rzeczy i dalam sie usidlic w wieku 30 lat i mam juz dziecko. Jestem zadowolona, planuje wrocic do zawodu kiedys ale jeszcze jeden maluszek :)

Bo faceci, którymi byś się zainteresowała nie potrzebują cię. Mogą wybrać młodszą, ładniejszą, nawet na początku kariery, albo stawiają tylko na karierę i związki mają gdzieś, a Ty innymi gardzisz więc zdychaj w samotności.

Gość gość
Może poszukaj takiego w okolicach 40-stki? Po rozwodzie, ale lepiej bez dzieci. O podobnym do Ciebie statusie materialnym.

Gość gość
Ale ja nie chce starego faceta. Chciałabym takiego przy którym mogłabym się czuć młoda, aby zarabiał na podobnym poziomie, nie ograniczał mnie, miał swoje pasje.

Gość gość
faceci okolo 40 szukaja 20 latek.jedynie taki po 50 moze by byl zainteresowany.

Gość gość
Autorko nie masz czego załowac zycie rodzinne jest przereklamowane, jest to jeden wielki kierat, w zyciu bym się w to nie wpakowała jakbym wiedziała z czym to się je,zajmij się sobą, a samotnośc jest super jak sie siebie lubi

Gość gość
ja moge być Twoim mężem, mam świetną pracę, auto i mieszkanie, jestem 10 lat młodszy :)

Gość gość
Ja wy jesteście głupie. Cechy które wymienilas sa atrakcyjne u mezczyzn. Kobiety chcialy byc miec takich facetow. Natomiast u KOBIETY te cechy NIE są atrakcyjne. Faceci szukają innych cech u kobiet. Wychodzi naprawdę stajecoe się ppwoli facetami. Niedługo lenistwo wam wyrosną.

gość dziś Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma. Ty masz rodzinę ale chcesz samotności, ona jest samotna ale chce partnera. Trudno znaleźć umiar :D

Gość gość
8:33 miało być ze penisy wam wyrosną.

Gość gość
A co ma do tego wszystkiego twoja praca mieszkanie i auto ? Są kobiety które mają 10 razy więcej od ciebie i co z tego. Liczy się to jakim jesteś człowiekiem a nie to co masz. Że niby masz wszytko i teraz zachciało ci się wisienki na torcie czyli dziecka ? I ma się znaleźć tatuś ? To nie tak, rzeczy materialne nic nie znaczą. One mogą się tylko potem przydać, ale nie to jest najważniejsze. Nie dziwne że dojechałaś do tego wieku i nic . Nie jesteś atrakcyjna bo opóźniona ze wszystkim co naprawdę się liczy.

Gość gość
8:33 wypowiadaj się za siebie a nie za ogół. Mi się takie niezależne kobiety z własnymi pasjami podobają. Według mnie jest to dobry prognostyk na długotrwały związek, taki bez wypalenia gdzie para jest ze sobą z przyzwyczajenia a nie z namiętności.

Gość gość
8:44 nie chodzi o pasje czy niezależność. Babka jest skupiona na kasie i karierze rzeczach wybitnie męskich. To będzie związek dwóch facetów, chyba ze Ty przyjmiesz rolę "kobiety" ale wtedy ona szybko się Tobą znudzi. To nie jest kobieta która w momencie kiedy podwinie Ci się noga powiedzieć z uśmiechem żebyś się nie martwił. Raczej powie że jesteś niedorajda itp. Ciągły wyścig, jak w pracy.

Gość gość
Opis powinien brzmieć "Mam 36 lat, jestem ładna, zadbana, zawsze uśmiechnięta. Staram się cieszyć życiem. Znajomi mówią ze emanuje ze mnie ciepło. Chciałabym się zakochać i założyć rodzine". Przy takim opisie i sposobie myślenia faceci walili by drzwiami i oknami.

Gość gość
Autorko, mężczyzn na kafe nie pytaj, czy zaradny, bogaty facet na poziomie spędza przedpołudnia na babskim forum?

Gość gość
Żeby pisała coś o sobie o swojej osobowości a nie o pracy itp. Przecież żyje się z człowiekiem a nie z tym co ma. Choć by miała milion dolarów to i tak każdy ucieknie w końcu bo jako osoba może być chujowa. Ktoś jej kiedyś wbił do łba, że praca kasa jest najważniejsza i tym się zajęła gubiąc po drodze to co daje prawdziwe szczęście. Obcowanie z drugim człowiekiem na zupełnie innych fundamentach.

Gość gość
9:04 Ciekawie kto może pisać rano na forum. Prezes czy podwladny, właściciel firmy czy jego pracownik