Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do tych atrakcyjniejszych

Polecane posty

Gość gość

Nie denerwuje was to, ze wszyscy się na was gapia? Ja gdziekolwiek nie pójdę to jestem w centrum uwagi. Prawie każdy facet się na mnie gapi, kobiety patrzą spod łba. Czasem mam ochotę włożyć trampki, rybaczki, związać nisko kitke i wyjść bez makijazu jak 9/10 matek. Nie jestem zbyt śmiała osoba i czasem krepuje mnie to. Wieczorami z domu juz nie mam ochoty wychodzić, bo gdziekolwiek poszlam na imprezę to zawsze jakiś debil się przykleił i odprowadzał pod dom, jednemu musialam nawet przyłożyć, bo trzymał mnie siłą. Nawet w ciągu dnia kiedy IDE sama na zakupy ktoś trąbi, krzyczy, zaczepia. Raz przechodzilam kolo samochodu, siedział tam jakiś facet, a po godzinie już znalazł mnie na fejsie i wypisywal. Szczerze mówiąc mam ochotę założyć Burke i zrezygnować z paznokci i makijażu.

Gość gość
to do mnie, ojojoj ale prowo durnowate

Gość gość
Prowo.

Gość gość
Akurat to nie prowo.

Gość gość
Wpis autorki potwierdza regułę ze jak ładna to głupia. ;).

Gość gość
Po czym wnioskujesz, ze jestem głupia? Napisałam tylko jak jest i każda atrakcyjna przyzna mi racje. Kiedyś byłam brzydkim kaczatkiem, w szkole grupa chłopaków wyzywala mnie, ze kijem przez szmate by mnie nie dotknęli, a teraz mnie zaczepiaja. cieszyło mnie to, ale teraz serio mam juz dość. Zaczynam myśleć o tym by wyprowadzić się na wieś.

Gość gość
10:26 bo przemawia przez Ciebie.fałszywa skromność.

Gość gość
Hahaha no uśmiałam się- biedna Ty, to weź się nie Maluj i załóż te trampki- ktoś Ci broni??? A może się patrzą, bo masz od rana tonę tapety i szpile, co wygląda nieco komicznie np. Na placu zabaw

Gość gość
Uspokój się lobuzie jeden, przytulam .

Gość gość
10:45 W szpilkach nie chodze, ale w koturnach. Nie uważam bym miała kilo tapety, bo nakladam tylko podkład, brązer, tusz, kredke do brwi i konturówke do ust.

Gość gość
Pytałam czy ktoś Ci zabrania trampki założyć?

Gość gość
10:52 Może nie każda kobieta ma ci/pke bo sobie zakpila z niej natura i ma ci/pke i cycki zamiast fiu/tka i dwóch jajek? Są kobiety, które nie czuja się źle ze swoją płcią i niekoniecznie chcą na siłę udawać faceta? Ja też ubieram się elegancko. I nie noszę trampek. Jestem kobietą i jak kobieta się ubieram. A nie jak babochlop albo nastolatka w trampki i bluzę z kapturem :o

Gość gość
Gość 11 szkoda, że natura nie obdarzyła Cię również rozumem, wówczas może byś doczytala, że autorka sama napisała, ze ma na te trampki ochotę

Gość gość
No dobra, pochwaliłaś się, że jesteś fajna, ale co to ma wspólnego z działem : Ciąża, poród, macierzyństwo? Po drugie też myślę, że to prowo. Facet cię tak szybko znalazł na fejsie, nie znając nawet imienia?

Gość gość
Napisała, że czasem ma ochotę, ale nie dlatego, że lubi tylko ma dość gapienia się na nią. I kto tu jest głupi? :classic_cool:

Gość gość
No nadal Ty, ale i tak tego nie zroumiesz, bo twoja elegancka cipka przyslania Ci mózg

Gość gość
Rozumiem Cię bo też tak mam. Jestem ładną kobietę a do tego przypominam nieco Japonke i gdzie się nie pojawie zaraz ktoś się za mną ogląda, zaczepia. Nawet teraz jak jestem na macierzyńskim i spaceruje z wózkiem faceci trąbią na mnie. Praktycznie się nie maluję, nie chodzę też w szpilkach ale to i tak nie pomaga. Chodzi o figurę, twarz, oczy. Nie mam spokoju

Gość gość
NAS PIĘKNYCH JEST CORAZ MNIEJ :D :D :D

Gość gość
9/10 matek to maszkarony zaniedbane? a ja jakkos tego nie widze. Uwazam, ze masz p[usty łeb ot tyle

Gość gość
11:11 Gdyby autorka lubiła trampki to nie miałaby takich problemów i dylematów głupia istoto. I ja ją świetnie rozumiem bo też mnie denerwuje, że nie można spokojnie ulicą przejść w spódniczce mając zgrabne długie nogi :o nagle faceci przed przejściem dla pieszych się zatrzymują żeby się pogapić :o ale Ty tego nie zrozumiesz bo pewnie jesteś gruba i brzydka skoro nie wiesz jakie to irytujące jak np. idziesz chodnikiem z dzieckiem a przejeżdżający samochód zwalnia i dochodzi do Twoich uszu hasło "uuu, ale foka!" buracki podryw :o na co mój czterolatek "mamo dlaczego ten pan powiedział na Ciebie foka? Przecież Ty nie wyglądasz jak foka!" Powiedziałam dziecku, że ten Pan jest nie mądry i ucięłam temat...i też mam czasem ochotę ubrać dres, który mam na siłownię i udawać, że nie istnieję...

Gość gość
ja nie jestem jakos bardzo piekna, ale tez mi sie zdarza, ze jakis mezczyzn z samochodu wykrzykuje do mnie "ale dupcia" przewaznie to gowniarze ktore robia sobie jaja, nie ma co zawracac sobie glowy kretynskimi zaczepkami ;) raz tylko sie balam jak mezczyzna ocieral sie o mnie w autobusie i glaskal po rece.. mile to nie jest, czasem mam taki niesmak do facetow, dobrze ze moj chlopak jest normalny to nie zaczelam kompletnie nienawidzic wszystkich mezczyzn :D

Gość gość
Jak dziewczyna pisze, że jest atrakcyjna to od razu stwierdzacie, że jest głupia, pusta itd. Mimo wszystko muszę Was zmartwić, że zdarzają się osoby ładne i inteligentne. Jestem wykształconą kobietą, podobam się mężczyznom, ubieram się elegancko, nie wyzywająco... a mimo wszystko zaczepia mnie mnóstwo facetów, również bardzo dużo starszych, niektórzy z nich są bardzo nachalni. Nie podoba mi się to! Wolę, aby mężczyźni zwracali uwagę na mój charakter, inteligencję, a nie traktowali jak obiekt seksualny. Wiem, że są dziewczyny, które lubią prowokować ubiorem, zachowaniem, ale ja z chęcią tak jak autorka zakryłabym się, może wtedy faceci mieliby jakiś respekt. Pozdrawiam!!!

Gość gość
Szczerze mówiąc mam ochotę założyć Burke i zrezygnować z paznokci i makijażu. x Zwłaszcza z paznokci zrezygnuj. Całkiem. Niech ci je zerwą :P

Gość gość
Ja autorke rozumiem. Mam długie czerwone włosy, duże piersi, waze 52 kg. Kiedys facet zaczepił mnie na startym rynku, gadaliśmy chwile, powiedział, ze mnie obsewowal jak siedziałam na ławce i jestem piękna. Fajnie, ale po kwadransie rozmowy podeszła do niego jego zona z dzieckiem.. Krzycząc, ze ledwo poszla do sklepu a on juz poszedł "do tej co tak wzrokiem mierzył". W klubach zawsze ktoś sie dosiadzie, zapłaci za taxi do domu, postawi drinka. Ale nie narzekam, jak chce miec dzień lumpa w dresach, robię to. Szpilki mnie mecza i zakładam je raz na rok. Lubie swoj sportowy styl i czuje sie dobrze ze soba. Nie rozumiem lasek, które zakładają mini i wywalają cycki a potem płacz, ze każdy sie oglada na dupe.. Ja dbam o siebie dla siebie. Nigdy dla wzroku pożądania jakichs obcych, nic nieznaczących dla mnie facetow ;)

Gość gość
wszystko ładnie pięknie, piękne i cudne kobity, ale co to ma wspólnego z działem Ciąża i poród? Bo wybaczcie ale moja oraniczona zdolność poznawcza mi nie pozwala na zrozumienie tego. Potwierdzacie regułę że ładna to czesto głupia i mówię to jako osoba, która często spotyka się z komplementami w swoim kierunku jeśli chodzi o urdoę. Napisałaś autoreczko ten temat żeby się poczuć super i na tym dziale go założyłaś bo wydaje ci się że tu są same zaniedbane z obwisami na dpie i cycach- chcesz się poczuć lepsza, ale nie wychodzi :) Uważam że powinni być admini filtrujący tematy i porządkujący je do właściwych działów. Twój temacik to akurat problemy lasi, która nie ma problemów wiec zawsze cos znajdzie. Żal mi cię, strasznie jesteś "problemowa".

Gość gość
12:10 i co bidulko, tak ci źle z tym że za taxi zapłaci i się doczepi? Powiedz jeszcze że wolałabyś żeby nikt na ciebie uwagi nie zwracał a faceci kijem nawet dotknąć nie chcieli. No powiedz tak, bądź zakłamana jak 90 % bab. Mów że ci źle z tym jak to cię faceci kochają. to taka trauma, lepiej byłoby wyglądać jak ochłap i nie cieszyc sie zadnym zainteresowaniem..prawda? Kłamczucho :)

Gość gość
Problemy pierwszego świata "jestem za ładna" :D to moze się zamienimy, co? O, tu już by problem wystapił :D Jak mozna, k...wa uważać że bycie ładną to problem, chyba tylko dla półmózga. Powiedz pipciu czy byś wolała być zwykłą, niewyróżniającą się laską? No chyba raczej NIE :D ale ty głupia jesteś...a czerwonym łbem sie nie chwal bo żadna filozofia, wysttarczy farbę kupić...ale jakos mi nie podoba sie kolor wlosów na mnie który do niedawna kojarzony byl tylko z prostytutami. Chciałas wyglądać jak prostytutka i sie dziwisz ze faceci sie przyczepiają? Myślą o łatwym łowie. Przecież to wiadomo że każdy facet uważa że ruda to jest k******iszcze :) kazdy facet jakiego znam powiela ten stereotyp a raczej prawdziwe stwierdzenie. poza tym ten kolor jest krzykliwy. to tak jakby pofarnowany Wiśniewski sie dziwił że uwagę zwraca. Masakra, masz siekę zamiast móżgu, padako

Gość gość
Fajnie czytać takie życzliwe komentarze ludzi, którzy mnie rozumieją. Brzydkie od razu maja bol doopy stad to chamstwo. A co do faceta, który pisał do mnie na fejsie. Mieszkam w mieście 40 tys, ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia jak on kuźwa to zrobił, ze mnie znalazł. Ale mam znajoma o tym samym nazwisku co on, wiec może to miało jakiś wpływ na to, ze mnie znalazł. Nawet głupie zakupy w markecie są dość krepujace. Wszyscy się gapia, wstyd kupić zupke chińska czy tabletki na biegunkę. Ostatnio jakąś naprawa była, facet stal na drabinie, obok mnie ochroniarz i głupie komentarze "rób, co się gapisz?" obaj wzrok na mnie i się śmieją. Czy letni kombinezon i koturny to jakiś prowokujący strój?

Gość gość
o matko boska!!! żebym ja tylko miała takie problemy w życiu mam ciemną karnację, wzrost 165cm, waga 50kg, np.dziś założyłam sobie czarny top, spodenki jeansowe z wysokim stanem, białe trampki, rozpuściłam czarne wyprostowane włosy oraz założyłam okulary i wyszłam na spacer z synkiem do parku (ma rok) wiele osób się na mnie patrzyło i facetów również! a i z samochodów się oglądali no ale co z tego? rany dziewczyno weź się ogarnij bo ni Ty jedna masz urodę, Polki są najpiękniejsze! zapamiętaj sobie :P a nie tylko TY!!!

Gość gość
12:53 mylisz się, brzydką nikt normalny by mnie nie nazwał, a mimo to uważam że zakładanie takich tematów to albo prowokacja, albo po prostu problemy psychiczne. A możesz mi wyjaśnić skąd pomysł by tego typu temat zakładać w dziale i małych dzieciach, ciązach i tematach związanych z macierzyństwem? Tak, wmawiaj sobie że na pewno jestem brzydka. Zdziwiłabys się :D i to srodze, ojjjj srodzie :D