Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca w policji

Polecane posty

Gość gość

Czemu tam jest tak trudno podjac prace? A wyniki egzaminu nie sa upubliczniane ? Kiedy to sie w końcu zmieni.

Do pracy w policji trzeba mieć predyspozycje odpowiednie i preferencje oraz bardzo dobre zdrowie! Użeranie się z patologią i kryminalistami!

Gość gość
Tak jest oficjalnie. Pytanie brzmi to dlaczego poborowi sa to kandydaci odbiegajacy od przecietnego człowieka. Oraz dlaczego egzamin sa nieupubliczniane. Gdzie potem widać ze jest robiony wał.

Gość gość
gówno prawda. znam wiele osób pracujących w policji, które nie miały żadnych znajomości a sie dostały. trzeba mieć szczescie

znam takiego policjanta od siedmiu boleści. od razu pomyślałam że ma wtyki i dlatego dostał taką robotę bo gość zachowuje się jakby był upośledzony jest analfabetą i nawet nie ma postury policjanta.

Gość gość
12.53 zgadza sie idlatego pytam co to za ludzi tam biorą. Ja mysle ze jak 2% biora ludzi zewnatrz to max. Reszta to wtyka. Przyklad podam na sobie 4lata temu startowałem idoszłem do psychologa. A kobieta mowi tak cyt. Wszystko fajnie to wyglada ale jest pewien problem ktorego niemogę zmienic bo takie mam polecenie. Ajakie to niech pan sie domysli i uszanuje moja decyzje poprostu niemogę. Kobieta wyraznie mi dała do zrozumienia ze jest tam jakis wał robiony. Kolege miałem to jak wlazł to sam tyle mi powiedział ze bez wtyki to nawet klopa niepospzata.