Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Praca w policji

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Czemu tam jest tak trudno podjac prace? A wyniki egzaminu nie sa upubliczniane ? Kiedy to sie w ko艅cu zmieni.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Do pracy w policji trzeba mie膰 predyspozycje odpowiednie i preferencje oraz bardzo dobre zdrowie! U偶eranie si臋 z patologi膮 i kryminalistami!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak jest oficjalnie. Pytanie brzmi to dlaczego poborowi sa to kandydaci odbiegajacy od przecietnego cz艂owieka. Oraz dlaczego egzamin sa nieupubliczniane. Gdzie potem wida膰 ze jest robiony wa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
g贸wno prawda. znam wiele os贸b pracuj膮cych w policji, kt贸re nie mia艂y 偶adnych znajomo艣ci a sie dosta艂y. trzeba mie膰 szczescie

Udost臋pnij ten post

znam takiego policjanta od siedmiu bole艣ci. od razu pomy艣la艂am 偶e ma wtyki i dlatego dosta艂 tak膮 robot臋 bo go艣膰 zachowuje si臋 jakby by艂 upo艣ledzony jest analfabet膮 i nawet nie ma postury policjanta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
12.53 zgadza sie idlatego pytam co to za ludzi tam bior膮. Ja mysle ze jak 2% biora ludzi zewnatrz to max. Reszta to wtyka. Przyklad podam na sobie 4lata temu startowa艂em idosz艂em do psychologa. A kobieta mowi tak cyt. Wszystko fajnie to wyglada ale jest pewien problem ktorego niemog臋 zmienic bo takie mam polecenie. Ajakie to niech pan sie domysli i uszanuje moja decyzje poprostu niemog臋. Kobieta wyraznie mi da艂a do zrozumienia ze jest tam jakis wa艂 robiony. Kolege mia艂em to jak wlaz艂 to sam tyle mi powiedzia艂 ze bez wtyki to nawet klopa niepospzata.

Udost臋pnij ten post