Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielooona

Doradźcie gdzie jechać

Polecane posty

Gość zielooona

Wiem, że jeździcie na wakacje, a jak już się spodoba to wracacie, może w inne miejsca ale ten sam kraj. Ja dopiero zaczynam jakiekolwiek zagraniczne podróże i próbuję się przygotować i dobrze wybrać miejsce. Chyba będzie to Grecja, ale czy kontynent, czy któraś z greckich wysp, tego jeszcze nie wiem. Dużo ludzi rozpisuje się o architekturze starożytnej, co przemawia u mnie jako czynnik decyzyjny, nie powiem. http://kutno.net.pl/?pd=news&;id=46097 W artykule napisali że warto zobaczyć Pałac w Knossos na Krecie, na Rodos tamtejszy Akropol no i klasyczka, czyli Akropol Ateński. Ateński najbardziej rozsławiony, ale czy najpiękniejszy? Poza tym plaże na wyspach pewnie piękniejsze. Gdzie byście pojechali na moim miejscu: Rodos, Kreta czy kontynentalna, zważywszy, że interesują mnie zabytki i piękne miejsca wypoczynkowe.

Gość Annuszka5
Na mnie Akropol Ateński zrobił potężne wrażenie, Akropolu na Rodos niestety nie widziałam, ale tak, plaże na tej wyspie są naprawdę przepiękne. Najpiękniejsze jakie widziałam w życiu. I woda jaka czysta.

Gość Dojeżdżam
Jedź do Grecji kontynentalnej, jeśli jedziesz pierwszy raz zrobi to na Tobie ogromne wrażenie. Potem pojedź na jakąś wyspę na wypoczynek na kilka dni, na przykład Zakynthos. Ale jeśli jedziesz po raz pierwszy to w sumie nie wiem czy nie lepiej byłoby wykupić wycieczkę objazd + wypoczynek z biurem podróży i mieć pewność, że wszystko pójdzie gładko i przyjemnie :)

Gość Sofistikate
A ja polecam Kretę, najlepsze jedzenie w całej Grecji, Pałac minotaura, wąwóz Samaria i najcieplejsi Grecy jakich można sobie wymarzyć!

Gość gość
Ja jestem już po wakacjach. Byłam nad naszym polskim morzem i jestem bardzo zadowolona. Bardzo mi się podobała, pogoda dopisała. Byłam w Międzyzdrojach, noclegi w Międzyzdrojach zmalałam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Mi%EAdzyzdroje mają tam wiele ciekawych ofert.

A może tak niekonwencjonalnie i bardzo oryginalnie zarazem? Wszyscy tylko jedno w głowie mają - którą bardziej znaną promenadą się przejść by być bardziej trendy. Proponuję spędzenie upojnego czasu w https://www.hotelponiatowski.pl. Zawsze to cisza i spokój oraz możliwość poświęcenia drugiej osobie pełni uwagi.

Gość gość
Grecja, Włochy.. moje gusta!! W tamtym roku byłam Grecji, zwiedziłam też Kręte i było cudownie. Już wtedy wiedziałam, że następne wakacje będę chciała spędzić we Włoszech bo to w sumie podobne klimaty. Już trochę latam więc znam się na rzeczy i wiem gdzie szukać biletów. Także czatowałam wcześniej kilka miesięcy na tanie bilety i ostatecznie udało się zarezerwować na http://www.eloty.pl/wlochy/rzym/ za grosze ;) Lecę w połowie września, napisze więcej jak wrócę

Gość gość
Tanio jest na Kaszubach, fajne domki letniskowe www.domki.kaszuby.pl nad samym jeziorem

Gość gość Luizaa
Zajrzyj na timeonflight.com :) bardzo ciekawe opisane kierunki i miejsca, które w danej destynacji warto zobaczyć :)

Gość gość
Polecam PolskaLata.pl :) najlepsze ceny biletów i hoteli na całym świecie :)

Gość joasiekkk
my byliśmy w Grecji kontynentalnej ;) zarezerwowaliśmy sobie apartament w Atenach przez bookapart i zwiedzaliśmy

Gość gość
Trudno doradzać bo przecież każdy ma swoje upodobania, dla mnie mega jest już sam wypad na narty na 2-3 dni. Po prostu wsiadam w pociąg Polregio i jadę wygodnie, tanio, na miejscu wypożyczam narty, wyszaleję się i wracam :D

Gość gość Igorek
Polecam odwiedzić stronę PolskaLata.pl :) praktycznie w każde miejsce na świecie polecisz w świetnych cenach:) dodatkowo wynajmiesz hotel i zarezerwujesz samochód :)

Gość carolinka0
Grecja jest całkiem fajna. Ja proponuję też Hiszpanię. Zwłaszcza, że teraz można znaleźć loty w fajnych cenach, a noclegów jest cała masa zwłaszcza jak się poszuka na Bookaparcie czy Bookingu.

Gość gość
Jeśli chodzi o Polskę to bardzo fajnym miejscem na wakacje są Kaszuby. Ja mam tam ulubione miejsce gdzie sie zatrzymuję, a jest to osrodek Debrzyno http://debrzyno.com.pl/ :)