Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośććśog

dylemat natury psychicznej

Polecane posty

Gość gośććśog

Mam problem: mam 23 lata i nigdy nie uprawiałem seksu. Strasznie przeszkadza mi ta sytuacja ale nie potrafię jej zmienić bo... no nie wiem. Świetnie rozmawia mi się z dziewczynami, nie mam problemu z podbiciem i zagadaniem do jakiejś laski. Paraliżuje mnie sytuacja, gdy dowiaduję się że dziewczyna ma chłopaka - dla mnie jest już wówczas nieosiągalna. Kiedyś myślałem że to że nie mam prawa uprawiać seksu to wina mojego wyglądu - wysoki, szczupły (184 cm) z wagą niespełna 70 kg, nie pakujący na siłowni. Ale okazało się że nawet tacy jak ja mają dziewczyny i się kochają :/ I mija rok za rokiem, determinacja rośnie (bo już 95% mych znajomych wie czym jest seks). Myślałem o wizycie u prostytutki ale doszedłem do wniosku że pierwszy raz chciałbym przeżyć ze "zwykłą" dziewczyną. Jak myślicie, czy dalej katować się myślami i zadręczać ale poczekać na ten pierwszy raz czy lepiej dla mojego zdrowia psychicznego byłaby wizyta u prostytutki? Proszę o wasze komentarze!

Gość gość
Twoje slabe zdrowie psychiczne nie wynika z braku seksu ale z samoudreczania sie tym faktem. Przeczytaj co sam napisales.

Gość gośććśog
Ahh tak, czyli to moja wina? Że niby jestem słaby psychicznie i to wszystko dlatego?

Gość gośććśog
Hej no, błagam was!!! Pomóżcie mi, bo już nie wiem co robić!!! To naprawdę poważna sprawa i chciałbym poprosić kogoś o pomoc (a nie mam kogo)!!! Błagam!!!

Gość gość
Seks jest przereklamowany

Gość gośććśog
No ale tak czy siak, nie doświadczyłem jeszcze tego! Ok, może być przereklamowany ale... żebym nie kręcił żadnej laski? Przecież nigdy żadna nie tuliła się sama od siebie do mnie. Żadna mnie nigdy nie pocałowała. Nawet jak byłem w związkach to nie usłyszałem "Kocham Cię"... Co o tym myśleć?

Gość gość
Przeglądnij strony internetowe dla samotnych. Poczytaj w ich profilach a napewno znajdziesz kogoś dla siebie kto myśli podobnie. Ty się rajcujesz dziewczynami które już są zajęte i ty o tym wiesz. przestań jojczyć a zacznij działać jeżli naprawdę kogoś szukasz. TYlko nie kłam i nie oszukuj!!!!!

Gość gośććśog
No bo już mam serdeccznie dosyć jak widzę swych znajomych wchodzących co chwila w związki albo będących już od X lat w jakichś związkach :/ Wszyscy mi w okół mówią że jestem normalny a ja w to po prostu nie wierzę bo jakby było tak, że normalnie wyglądam, normalnie się zachowuję itp. to już dano bym się z kimś przespał. a tu nic. a macie jakieś fajne strony do polecenia?

Gość gość
Youjizz .com

Gość gość
ale sobie modę wymyśliliście,na seks bo wszyscy to i ja,masówka jak krówki na jednym pastwisku,czego histeryzujesz,spotkasz dziewczyne zakochasz się i wtedy naturalnie ,a nie bo koledzy ,a teraz jak chcesz to ściemniaj jak wielu że już ,bo wielu ściemnia tylko o tym nie wiesz :-) masz całe życie na to