Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

CO ROBIĆ WCIĄŻ KOCHAM

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich i proszę o obiektywne popowiedzi i ocenę mojej sytuacji.Jestem 28 kobietą piszę na forum gdyż bardzo się zagubilam.Miesiąc temu zewal mój partner z którym byłm 2 lata bardzo go kocham i czuje że to jest milość mojego życia. Zerwał ze mną gdyż stwierdził że jego uczucie wygasło a ja czasem zachowywalam się jak mała dziewczynka w pewnym momęcie zrobilam się się bardzo zazdrosna o niego co gorsza on wyjecał do pracy zagranicę a ja ciągle pytałam czy nie ma kogoś aż zerwał i co najlepsze dalej twierdzi że nikogo nie miał i dalej nikogo nie ma .Ja zrozumiałam swoj błąd bardzo żaluję tego jak sie zachowywałam .On mówi e nie kocha dalej mamy kontakt codziennie mówi e zawsze moge na niego liczyć .Teraz ja wylatuję tam gdzie on jest za granicą on o tym wie nie ma nic przeciwko powiedzialam mu gdyz nie chciałam aby czul się osaczony .Twierdził że zrywa definitywni przez moje zachowanie ze jego uczucia wygasły a jak iszemy to jego wiadomości sa bardzo dwuznaczne nie wiem co mam myśleć powiedzcie mi czy waszym zdaniem jest szansa że wróci do mnie.Bardo proszę o szczerość czy ktoś z was miał cos podobnego i paartner wrócił.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować