Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Profil na Sympatii

Polecane posty

Gość gość

Hej ,mam nietypowy problem. Spotykam się z facetem 9 miesięcy, ostatnio spotkaliśmy moją koleżankę. Tego samego dnia wieczorem zadzwoniła do mnie z pytaniem ,czy mogę do niej wpaść, bo ma mi coś do powiedzenia. Mieszkamy na tym samym osiedlu wiec się zgodziłam. Powiedziała ,że ma profil na Sympatii i,że mój facet też miał, ale kilka miesięcy temu zawiesił I wykasował zdjęcie. Z jednej strony się cieszę, że tam nie zagląda, ale z drugiej ...? I dlaczego nie powiedział mi o tym profilu.

Gość gość
Problem z d**y. Poznał Ciebie i już nie używa konta, ma Ci się z każdego g****a spowiadać? Był sam, miał prawo szukać kobiety w sieci. Szukasz na siłę problemu, serio.

Gość gość
Wiem ,że to sztuczny problem, ale nie daje mi to spokoju.

Gość gość
Ale co Ci nie daje spokoju? Nie używa tego konta odkąd Ciebie poznał! Po co ma Ci o tym mówić? Zanim Ciebie poznał, miał prawo i nadal ma, mieć SWOJE życie. Szukasz problemu na siłę i rozwalisz sobie związek taką głupotą, masz chyba z 15 lat.

Gość gość
Ok,może się czepiam i wiem ,że zachowuję się irracjonalne, ale to dlatego ,że zależy mi na tym facecie :)