Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Usuwanie ciazy

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i nie wiem co zrobic. Bylam z moim chlopakiem rok i zaszlam w ciaze. Cieszylam sie z tego bardzo ale do pewnego momentu. Facet okazal sie oszustem bylam z nim rok a okazalo sie ze ma 10 lat zone i 2 dzieci i nawet nie jest ta osoba za ktora sie podawal. Nie wiem co teraz zrobic jestem z tym calkiem sama. Nie chce zabic dzidziusia bo jestem w 12 tyg ale boje sie ze nie poradze sobie. Moj tata tez mowi ze nie dam rady i zawsze juz bede sama bo nie znajde mezczyzny ktory wezmie obce dziecko. Dzisiaj soe widzialam z jego zona i z nim. Posadzil mnie o to ze nie wie czy to jego dziecko a zona zrobila ze mnie dziwke ze moglam kogos innego naciagnac. Nawet nie ma jaj zeby sie przyznac. Powiedzial tylko mojemu tacie ze tak sie zaplatal w swoje klamstwa ze nie wiedzial jak wybrnac. Chce czekac do urodzenia dziecka zeby ustalic ojcostwo a teraz mam sobie sama radzic. Jestem bez pracy i wlasnie skonczylam szkole nawet w ciazy w moim zawodzie mnie nie przyjma do pracy. Wiem ze moge udac sie do sadu o ojcostwo przed urodzeniem dziecka.

Gość gość
Na pewno dzisiaj sie juz zdążyłaś z nimi spotkać? :D

Gość gość
Ciężka sprawa..przez rok dostałabyś to KOSIANIKOWE a dodatkowo 500+..rok byś tak pociągnęła a potem na pewno znalazłabyś pracę..pytanie tylko czy chcesz urodzić dziecko takiego frajera.

Gość gość
poradzisz sobie tak jak ja

Gość gość
12 tydzień to już chyba za późno na aborcję? Farmakologiczną robi się chyba do 8 tyg, a ty już w 12, a zanim załatwisz wszystko, to pewnie jeszcze z 2 tyg miną...