Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mętlikwglowie

Czy jemu.naprawdę zależy ?

Polecane posty

Gość Mętlikwglowie

Poznałam Go na imprezie ...wtedy byłam z chłopakiem z którym aktualnie "krecilam". On był z kolegami ,bardzo mało się oddzywal...Po paru dniach znalazł mnie i się odezwał..I tak się wszystko zaczęło ...zaczęliśmy pisać co prawda tylko wieczorem bo pracuje do późna...gdy przyszedł dzień moich urodzin które odprawialam w klubie ,on dobrze O nich wiedział Ale nie był zaprosZony bo byłi tylko bliscy znajomi powiedziałam.mu tego samego dnia ze może wpaść jeśli ma ochotę Ale on odmówił bo powiedział że trudno będzie mu się dostać ..aż w pewnym momencie w klubie zadzwonił i mówi że czeka na mnie przy barze...złożył mi życzenia trochę pogadalismy i zniknął..Ja tanczylam z jakimś.kolesiem odwraca się ,patrzę.A.on obok mnie..mina jakby chciał mnie zabić ..zrobiło mi się głupio więc chciałam żeby ze mną zatanczyl Ale odmówił..zrobiło mi się.przykro i.poszłam.usiąść ..on przyszedł za mną i powiedział że będzie się zbierał Bo miał być na godzinkę A i tak jest.późno a za 2 h ma być w pracy ..pocalowal mnie.I wyszedł ...byłam e takim.szoku ,nie wiedziałam O co mu chodzi...parę minut później dostałam sms ze szkoda ze tylko taki buziak Ale.I.Tak był.słodki..zaczął pisać zawsze pierwszy już.później dzień w dzień ,faktycznie tylko wieczorem i to nie dużo no ale jednak zawsze coś ...powiedział mi że. Bardzo mu się podobam ,i spytał czy jestem z.tym chłopakiem z.którym bylam na.imprezie jak się poznaliśmy itd. Powiedziałam że nie ..pisał tak jakby był bardzo zazdrosny...wszystko.zaczęło się zmieniać gdy ja faktycznie zaczęłam się.przed nim otwierać ...zaproponowałam wspólne wyjście do.koleżanki na urodziny za 2 tyg zgodzil się Ale powiedział że wolałby ten czas spędZić ze mną itd ...ostatnio napisał mi ze nie da rady ze praca go teraz dowala , A.za 2.tyg.wyjeżdża na 4,5 tyg do Krakowa,zrobiło mi się bardzo przykro i.mu nie odpisalam pisał dlaczego mu nie odpisuje A ja ze smutno mi bo dzieli nas 40 km trudno jest się nam.spotkać ,bliżej poznać i do tego wyjazd napisał że mu też,gdy.zapytałam czy to wszystko ma w ogóle sens napisał że ma ze gdyby mu.na.mnie nie zależało to by nie pisał obiecał że wróci szybciej z.pracy to dłużej popiszemy na drugi dzień ..co prawda napisał szybciej Ale wcale nie wiecej ...ciągle schodził nie było to 1h ,2h miał iść na piwko i.do domku czego na.wiadomość która mu napisalam o 21 odpisał O 3'w nocy ...wywnioskowalam ze gdzieś musiał być A mi pisal wcześniej ze nie interesują go zabawy tylko.poważny.związek i.ze ja mam wyj****e ...A wcale tak n je jest już.mu to pisałam ..naprawdę nie wiem co o tym wszystkim myśleć..nie proponuje też.spotkań ..raz zaproponował wieczorem Ale nie miałam.jak się się dostać..co.byście zrobili na moim.miejscu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować