Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój wielki koootas

Polecane posty

Gość gość

wyglada tak: znany i lubiany producent softwa reu wszelakiego któego nazwa zaczyna sie od słowa micro wypuszcza na rynek jakis zgrabny arkusik kalkulacyjny o numerze 2003 sprzedaje go za cięzkie pieniądze po czym wycowfuje wpsarcie techniczne dla produktu po kilku latach bo do tej pory wymęczyli juz trzy nowe wersje każda ponoc lepsza. zastanawia mnie zatem dlaczego ten stary produkt o numerze 2003 zdeklasowany pod względem funkcjonalności, wsparcia technicznego i każdym innym nie krązy sobie gdiześ w sieci za free chociazby po to zeby klienci mogli ocenić jak wielce nie przystaje do obecnych potrzeb....

Gość gość
zamiast tego pełno darmowych donloadów które instalują jakies badziewie po czym odsyłają do skelpu micro badziewiarskiego. jedyna konkluzja jaka mi sie nasuwa to taka, że ciągle sprzedają to samo pod inną nazwą w dodatku zmuszając do zakupu groźbami o wycofaniu wsparcia technicznego. co to ma kooorfa być? abonament do choooja? to koooorfa niech piszą w licencji że to umowa abonamentowaa a nie żadna licencja

Gość gość
jak mnie wkooorfiaja takie pedały to c***j i dlaczego żadna instytucja nie dobierze im sie do dooopy? za to z chęcia bankrutują kazdą jego konkurencje.

Gość gość
siedzi kooorfa banda geniuszy z drygyentem i rzaem kombinuja jak by tu zrobić żeby nic nie zrobić i więcej na tym zarobić. co gorsza to zajecie wydaje sie być strasznie pracochłonne i kosztowne. ale akurat to mnie goooofno obchodzi. mnie interesuje efekt ich pracy za którą krzycza absurdalne ceny zważywszy na to że ciągle srzedają to co było już w lotusie.chooj im w dooope.

Gość gość
Zamknij ryja patafianie, zrób mi lache z połykiem gejuchu.

Gość gość
jak tam kooooorfa kiedyś wpadne to połowa wyleci przez okna a druga połowa bedzie ich wyrzucała. to powinno obniżyc cene produktu o 10 %

Gość gość
zgłoś sie do billa w kwestii lachy

Gość gość
zastanawia mnie czy jakbym kazdemu z tych geniuszy pracowników micro badziewia dał liczydło i kazał obliczyć to co ich arkusz liczy przez minute to nie wyszłoby podobnie minus koszty bezsensownej pracy. może idą nie w tym kierunku co trzeba? powinni produkować arkusze któe nie umieją liczyć a sami zgarniać siope za obliczenia

Gość gość
niech bill zainwestuje w fabryke liczydeł, długopisów, linijek i kątomierzy oraz drukarnie zeszytów w kratke bedą mu geniusze płacili z wynagrodzenia za prace u niego:D w końcu z tego co widze jakichś większych ambicji w kwestii globalnego liczenia nie przejawia więc po chooj to ciągnąc. w końcu i tak sie to zawali przy takim podejściu

Gość gość
mputer pokładowy z jakiegos kosmicznego batyskafu sprzed 50 lat potrafił obliczyć w sekunde cos co arkuszowi kalkulacyjnemu zajełoby dadzieścia lat. o co tu chodzi to chyba jakies nieporozumienie ewentualnie geniusze niekoniecznie sa geniuszami matematycznymi i konstruktorskimi.

Gość gość
a jak nie potrafił to może nie było żadnych lotów w kosmos? ciągle sysze, ze taka a ataka technologia jest niezbędna w takiej a takiej dziedzinie zycia a sie okazuje, że jedyna noośc jaką wnoszą to opłaty za to co można zrobić bez ich usług

Gość gość
później sie słyszy, ze swiatowa ekonomia doznała zapaści bo komputer coś źle wyliczył. co ciekawe błędy programu nie wpłyneły negatywnie na sam komputer ale za to zresetowały dorobek życia milionom osób na całym świecie. to jest dopiero technologia. okazuje sie, że arkuszem kalkulacyjnym za pare tysiaków można sterowac światem.

Gość gość
założe sie, że niedługo technologie informatyczne zostana pogrzebane przez ich ofiary przy dźwiękach bębnów i zawodzeniu o świętej gai. wiem co planujecie łobuzy . no dobra może to tylko jedna z wielu możliwości które bedą dla was korzystne. ale nie da rady. zara sie biore za to i za rok każdy se bedzie mógł wyliczyc to co do tej pory umiecie policzyć wyłącznie wy