Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matko co mnie dzis rano spotkalo w drodze do pracy uk historia prawdziwa

Polecane posty

Gość gość
@22.25 lepiej sie juz nie odzywaj, pedofilu. Ty akurat Jestes pierwszym kogo policja powinna sprawdzic.

Gość gość
07:24 zamknij ryj ukryty pedofilu. Jak nie masz dowodów to sie zamknij bo policja pokarze ci gest kozakiewicza. Dostaniesz darmową porade, źe sami możecie zostać sprawdzeni. A ja mogę podać wad do sądu za bezpodstawne oskarżenia.

Gość gość
Się czasem nie porycz :D jeśli ktokolwiek tu ma zapędy to ty. Broniłeś tu pedofili, jesteś jednym z nich. Gdybys nie mial nic za uszami to bys zamknal pysk w tej sprawie ale nieee... rozszczekałeś się jeszcze bardziej. Ciao, baranie.

Gość gość
I tu akurat się zgodzie z komentarzem powyżej. Gościu ma cos z głową jeśli broni pedofilii a potem jeszcze odwara kota ogonem.

Gość gość
zgroza, ale w Warszawie jest podobnie, czarni, ciapaci też tak robią, a potem mnóstwo kolorowych dzieciaków, sporo czarnych, z każdym dniem jest ich więcej.

Gość gość
Ale z was są rasisci.

Gość gość
Ja lubię oglądać matki Polki z beżowymi dzieciarami. To takie malownicze i upiększające jest. Przynajmniej nie będzie tyle dzieci-potworków z okrągłymi łbami i uszami w środku twarzy zamiast nosa. Wzbogacą zdegenerowaną polską rasę. Mnie to cieszy bo ja już swoje piękne dzieci mam.

Gość gość
Ja nie uwazam kolorowych za atrakcyjnych, lubuję się w białych planach ALE zmiksowane dzieci zazwyczaj są ładne i w TV i modelingu maja większe szanse na zaistnienie zwłaszcza w tak zacofanym kraju jak PL wiec nawet jeśli tatuś ucieknie (90% przypadków) to matka ma jakąś inwestycję w ręku. Niestety zmiksowane dzieci (przynajmniej w UK) są albo strasznie zadufane w sobie i myślą ze są lepsze od reszty albo maja problemy z przynależnością (nie wiedza czy należą do białych czy do kolorowych). W życiu nie chciałabym kolorowego dzieciaka.

Gość gość
Czarne i żółte jest gorsze i nikt ani nic tego nie zmieni. Afryka nie zbudowała żadnej cywilizacji.

Gość gość
17:25 Od żółtych to ty się odwarunkuj. To czarni nic nie stworzyli.

Gość gość
hahaha.... wez sie autorze zajmij wymyslaniem innych historii, bo masz jkas obsesje na punkcie czarnych facetow. Wyglada na to, ze to ciebie wlasnie ten seks z czarnym interesuje tylko boisz sie zapytac.