Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ludzie tak dziwacznie jeżdżą na wakacje, między 15 lipca a 15 sierpnia?

Polecane posty

Gość gość

Przez to miasto opustoszało. Nie jeździcie w 1 dwóch tyg.lipca? przez to teraz jest jakoś pusto, czuje ze tylko ja na wakacjach nie jestem. ja tak mam, mimo że w maju byliśmy z męzem dwa tygodnie za granicą na wycieczce, a potem byliśmy tu w Polsce w jeden weekend nad morzem a w inny na wsi fajnej takiej na południu Polski. A mimo to nie wiem, może to specyfika tego czasu że jakos miasto opustoszało i odnosze wrazenie ze wszyscy sie gdzieś bawią tylko nie my. Wydaje mi się że wszscy są teraz na wakacjach. wiem że to złudzenie, w koncu dziś w galerii handlowej były tłumy jak dawniej...ale mimo to jakos na ulicach pusto... My juz teraz na razie nigdzie nie pojedziemy. Chyba ze po 15 sierpnia. I to nie wiadomo. Tez to zauwazylyscie ze najwiecej ludzi nie wyjezdza w 2 pierwszych tyg.lipca ani w 2 ostatnich sierpnia, tylko ten miesiąc pomiędzy 15.07.-15.08 najbardziej oblegany?

Gość gość
chcialabym mieć takie problemy w zyciu jak Ty autroko

Gość gość
Jadą kiedy chcą i *uj!

Gość gość
Wyjeżdżamy tak tylko i wyłącznie dlatego żebyś miała temat do przemyśleń. To jest jedyny powód.

Gość gość
Ja jeśli nad nasze morze, nad jezioro lub na wieś, to w sierpniu. Pogoda pewniejsza, Zazwyczaj jest ciepło, na wsi są żniwa. A teraz w lipcu np. w ubiegłym tyg padało i urlop zmarnowany nad morzem. Chyba, że zagranicę, to różnie, raz w czerwcu, innym razem we wrześniu.

Gość gość
A czy to ważne, każdy jedzie na wakacje jak jemu pasuje i w firmie, bo przecież nie mogą wszyscy z jednego zakładu pojechać w jednym czasie. Ja jest już po wakacjach. Noclegi w Sopocie znalazłam na bardzo fajnej stronie http://otonoc.pl/noclegi-Sopot

Gość gość
Bo jest ciepło. :) Ja też byłam z rodziną na wakacjach na początku sierpnia. Pojechaliśmy nad morze i wynajęliśmy apartament dzięki http://www.victus-sopot.pl/ . Było świetnie.