Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kochany mąż wkvrwił mnie na 5 miesięcy do przodu

Polecane posty

Gość gość

Właśnie mi oświadczył że wziął urlop na ostatnie dni roku i na święta aż do sylwestra pojedziemy do jego rodziców, chociaż doskonale wie że jego matka mnie nienawidzi i ja za nią też nie przepadam. Jest do cholery lipiec, nie mógł mi tego powiedzieć w grudniu tylko zyebał mi połowę lata i całą jesień?

Gość gość
A przed świętami da ci po pysku aż się uspokoisz.

Gość gość
Ja akurat jestem śmiertelnie spokojna i mogę się nie odzywać tydzień jak nie chcę, to teściowa drze ryja bez powodu i nieważne czy to wigilia czy inny dzień.

Gość gość
szukacie parki ?

Gość gość
a myślisz ze zmieni zdanie jak mu zaoferuję święta w czworokącie zamiast apodyktycznej mamusi?

Gość gość
To po jaka cholere tam jezdzisz? Jestes dorosla to zacznij sie tak zachowywac. Moi tesciowie tez sobie pozwalali ale do czasu- jak sie postawilam, opieprzylam to jest spokoj. Tacy ludzie szanuja tylko osoby "twarde" a po mieczakach sobie ujezdzaja.a z mezem to bym sobie pogadala bo co to znaczy ze pojedziecie - stawia Cie przed faktem dokonanym? Bez sensu

skoro oznajmil ci to w lipcu, to znaczy ze ma on pol roku na oswojenie sie mysla, ze swieta spedzacie we wlasnym domu. nic nie masz do powiedzenia w tym temacie?

Gość gość
Dziwne jest to, że Ty się godzisz, że tam pojedziecie. Bo rozumiem, że się godzisz, tak? Wybacz, ale ktoś tu mądrze napisał, jesteś dorosła, wiec zacznij się zachowywać jak dorosła.

Gość gość
Wcale tam nie jeżdzę, unikam jak mogę, ale już mi zapowiedział ze jak tym razem odwalę jakiś numer to się ze mną rozwiedzie, nie wiem o co mu chodzi, ale wygląda na zdesperowanego.

Gość gość
porzuć swe emocje i pomagaj mu w życiu skoro chciał ciebie przed ołtarzem i w białej sukni poślubić , teraz takich już prawie nie ma