Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zastanawiam się dlaczego

Polecane posty

Gość gość

ludzie w przypadku nieszczęśliwego zakochania masowo wypisują swoje bóle i żale na forum - że cierpią, że ich boli etc. PRzecież o nic nie pomoże, bo na to nie ma lekarstwa. Przecież ludzie zapadają często na różne choroby, i też boli, i nawet latami chorują i to jest o wiele gorsze, ale mimo to że cierpią fizycznie bardzo, lub nawet są chorzy śmiertelnie, to nie wypisują o tym na forum, tylko idą do lekarza na badania, po leki. Nie ma sensu pisać o czymś gdzieś, gdzie nie ma lekarstwa .

Gość gość
myślisz, że jak to przeczytaja przestaną pisać ? :-) wątpię ! przynajmniej jest wesoło ...

Gość gość
Wygadanie się daje ulge i to jest dowiedzione naukowo.

Gość gość
Miłość to choroba psychiczna, już dawno naukowcy o tym mówili.

Gość gość
To jest taktyka próby spojrzenia prawdzie w oczy. Nie powie wprost, a powie tutaj szczerze, prawdziwie z nadzieją, że ona/on to przeczyta. :) Z tego, co mi wiadomo bardzo duża liczba ludzi tutaj bywa. To jest forum ogólnopolskie. I druga sprawa, jest to forma rozładowania emocjonalnego, dania sobie ulgi, również pewnej nadziei pozyskania tej osoby - "napiszę i będzie mi lżej, może ona mi odpowie, może odpowiedź kogoś innego, byleby pasowało do tego, czego ja pragnę, co ja pragnę usłyszeć". To bardzo ciekawe, że ludzie okrywają się, pokazują jacy są. Piszą to, czego by z lęku nie wypowiedzieli.:( Weźmy pod uwagę fakt miłości do mężatki. Ona ma dziecko, rodzinę a ktoś z boku ją kocha. Wiadomo, że taki człowiek boi się podejść do tej osoby i oznajmić o swoich uczuciach, boi się kompromitacji, odrzucenia itd. To wszystko jest bardzo trudne. Nie przeszkadzajmy tym ludziom, bo ile mi wiadomo, nieszczęśliwa miłość, w wielu przypadkach to powód do depresji, a nawet samobójstwa. Ludzie chorzy na różne choroby, może mniej ale też się żalą i skarżą na forach. Tylko oni zawsze mają bliskich, przyjaciół, którzy wesprą, są. A ludzie, którzy tutaj piszą, są sami z problemem. Ja jestem tego pewna na 100%.

Gość gość
nie każdy ma taką potrzebę