Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkapoprostu

Wstawienie zęba

Polecane posty

Gość Agnieszkapoprostu

Wiem że to głupie nie powinnam tu pisać. Czekam na hejty i trolle. Mam poważny problem z brakiem zęba. Mam dopiero 19 lat dbam o zeby ale trafiłam na złą dentystke. Wyleciał mi dziś ząb a mnie i moich rodziców nie stać na inplant. Mam tak mało pewności siebie teraz jeszcze to. Czuję że się zabije nie mam tyle pieniędzy 1000 zł nie wystarczy.Nie wiem czy wypada prosić was o pomoc. Wiem że są bardziej potrzebujący ludzie. Pracuję dorywczo to 1000 zł dopiero zarobie. Wstydzę się siebie chcę zniknąć z tego świata. Gdyby tylko ktoś z was mógł mi pomóc:(

Gość gość
Skad jestes? Znajoma mojej mamy na slasku wstawila sobie kilka implantow calkowicie za darmo w przychodni w ktorej studenci pracuja w ramach praktyk i mozna sie wlasnie zalapac na takie kosztowne zabiegi nieodplatnie. Moze poszukaj czy w Twoim wojewodztwie jest cos takiego?

Gość gość
Który to ząb?

Gość Agnieszkapoprostu
Przedostatni,wiem że nie widać ale mam szeroki uśmiech i jest jednak to zauważalne. Województwo świętokrzyskie. Płaczę cały dzień bo nie mam pieniędzy i już nigdy się nie uśmiechne

Gość gość
usmiechne sie jak wsadzisz mi k****sa o piczy