Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ćśoghvgbfbyf

Czy moja mama jest w ciazy

Polecane posty

Gość ćśoghvgbfbyf

Rok temu moj tata nas zostawil i wyjechal do ukrainy a ja jestem jedynaczka moja mama bierze sobie moje alimenty, 500 + i nic nie moge sobie za te moje pieniadze kupic bo ona sobie kupuje bielizny kosmetyki i rozne takie i moja mama w tamtym roku robila sobie operacje plastyczna powiekszenia piersi tyłka i ust zdziwilo mnie to bardzo bo po co mamie az taaakieee wieeelkieee piersi tylek i usta w dodatku chodzila prawie codziennie do solarium i normaknie sie przerobila na jakas lalke barbie wlosy na blad, baaardzooo mocny makijaz i prawie ze nagie stroje okej no to ktoregos dnia jak bylam chora i mialam zwolnienie ze szkoly na 2 tygodnie to mnie wyslala na te 2 tygodnie do babci ona mieszka w odessie nad morzem czarnym na ukrainie oczywiscie ja sie bardzo cieszylam bo kocham ten kraj i ogolnie ale wiecie bylam chora i wolalam w domu posiedziec to jak mama mnie podwiozla na dworzec no to potem jak wsiadlam do pociagu to sie tak dogadalam z tymi od biletow bo oni tez wracali do mojego miasta i mnie podwiezli a ten bilet to oddali kase wiec bylo fajnie zakradlam sie do domu i po cichu poszlam na gore do mojego pokoju niestety musialam siedziec po ciemku bo chcialam zobaczyc przez ile dni mama mnie nie zobaczy wiem dziwne mam pomysly no i nagle zobaczylam ze w mamy pokoju pala sie swiece i drzwi sa otwarte na osciez no to sie pocihcu schowalam do szafy na korytarzu i patrzylam i moja mama byla z jakims facetem potem sie rozebrali do naga i mu stanal i sie rzucili na lozko i zaczal mojej mamie dawac klapsy robili fikolki a potem wsadzal mojej mamie penisa do pochwy w dodatku bez prezerwatywy ale myslalam ze moze brala jakies tabletki czy co i moja mama zaczela tak glosno sapac chyba miala orgazm potem ten facet mial wytrysk i byli cali biali i zaczeli jeszcze mocniej moja mama zaczela sie drzec na caly dom az uszy zatykalam, mial chyba ze sto razy wytrysk, normalnie wszystko biale bylo caly pokoj potem swiece zgasly i chyba poszli spac postanowilam ze lepiejnjak bedenspac w szafie a ona byla taka wielka i pusta jakby normalnie mama o niej zapomniala wiec pomyslalam ze bede w niejnsoac zeby mama nie wiedziala ze jestem w domu wiem ma ardzi dziwne pomysly naszczescie sie wyspalam nastepnego dnia gdzies pojechali wiec zadzwonilam do mojego taty wszystko mu opowiedziec nie dziwie sie mu ze nas opuscil skoro ona taka puszczalska i powiedzial ze z mila checia by mogl mnie wychowywac, ale mowil ze zanim ukrainskie obywatelstwo zrobie jezyka sie naucze, mimo ze tam sa polskie szkoly ale jakis taki niechetny byl i mowilam mu zeby nie dzwonil do mamy ze to bedzie taki sekret bo ja kocham tate i mu zawsze o wszystkim mowie jak przyjacielowi i potem slyszalam ze moja mama gadala przez telefon i chciala jechac mnie szukac bo myslala ze pomylilam pociagi czy co i nagle dzwonila do mnie ale napisalam jej wiadomosc ze niby pomylilam pociagi i pojechalam gdzies bardzo daleko jakbyco wzielam sobie do tej szafy zapas jedzenia ten co mialam do babci i troche z kuchni, miske do sikania, miske z woda do mycia, materac, poduszke, koldre ale to nieistotne potem jak niby wrocilam wyszkam z tej szafy jka rodzicow nie bylo i poszlam na dworzec i oni mnie odebrali to w ich aucie zobaczylam opakowanie po tescie ciazowym i slyszalam jak mowili do siebie no to sie udalo kocham cie to najwspanialszy prezent w moim zyciu kilka tygodni po tym zobaczylam ze moja mama nie ma okresu, rzyga, bolala ja glowa chxialam jej dac tabletke to powiedziala ze nie moze, brzuch i piersi jej sie straaasznie powieeekszyly czy ona moze byc w ciazy?

Gość gość
nie chciało mi się czyć ale 2/10 na zachęte

Gość gość
A ile ma lat? Bo w pewnym wieku nie można juz byc w ciąży.

Gość ćśoghvgbfbyf
urodzila mnie w bardzo mlodym wieku jak miala 16 lat teraz ma 30 ja mam 14 moze przez to miala jakies powiklania czy co i nie mogla miec dzieci ale to bylo dziwne ze test ciazowy i wgl ona miala juz tylu kochankow ...

Gość gość
Poczatek spoko, ale od srodka juz kiepsko i nudnawo

Gość gość
Będziesz miała rodzeństwo, gratuluję, a cieszysz się?

Gość gość
najczesciej sie wymiotuje przy peirwszej ciazy

Gość gość
Współczuję Ci i to bardzo. To bardzo duża różnica wieku, jak sobię robi dzieci to niech je teraz wychowuje i Cię nie prosi o pomoc. Ja na twoim miejscu bymnsię przeprowadziła do tego ojca do tej Ukrainy. Tam by napewno żyło Ci się lepiej, jest tammpełno Polaków, napewno znalazłabyś sobię pełno przyjaciół, wiesz ... to ogromny i bardzi zaludniony kraj. Byłam na Ukrainie kilka razy, mawet w Czarnobylu i bardzo mi się podoba. Zastanów się i jedź do taty.

Gość gość
Tak sądze że tak bo to są objawy ciąży wymiotowanie, ból głowy i inne. a jak nie jesteś pinna co do mojej odpowiedzi powiedz jej to w prost ;) Ale powiedz czy na teście ciążowym były dwie kreski ?

Gość śćoghvgbfbyf
no ja sie nie ciesze a do taty bym chciala bardzo ale mama sie nie zgodzi

Gość śćoghvgbfbyf
nwm czy byly 2 kreski ja tylko opakowanie w aucie widzialam

Gość gość
Ja mieszkam na Ukrainie, a gdzie twój tata mieszka, pracuje i jak ma na imię?

Gość śćoghvgbfbyf
Dawid w doniecku w jakis biurowcach a co a ty gdzie bo moze sie znacie

Gość gość
Czy wy jestescie glupi? Laska pisze, ze przez dwa tygodnie ukrywala sie w szafie z miska na siki i na mycie sie i wy jej wierzycie i doradzacie w sprawie ciazy matki?

Gość gość
na 100% twoja mama w ciąży ale polecam ci się wyprowadzić do ojca ... Jak twoja mama zdrdziła ojaca i jeszcze z tym nowym ,,chłopakiem" zrobiła dziecko ... To jest to okropne. Jak dla mnie

Gość gość
Ooo to nie, Ja z Truskawca :D Jak chcesz to zapraszam na wakacje, wynajmuje pokoje :) I nie martw się, Ja mam 8 dzieci, teraz jeszcze w 7 miesiącu z czworaczkami i jakoś sobię daję radę, a różnica między najstarszym będzie 25 lat :D

Gość gość
No wlasnie ona pewnie sobie jaja z was robi a jezeli nie to przepraszam ale ukrywac sie 2 tygodnie w szafie coo?

Gość śćoghvgbfbyf
dziekuje osobom ktore mowia ze zartuje spoko mozecie nie wierzyc ale ja tu pisze zeby ktos mi pomogl i licze na dobre odpowiedzi a jak nie wierzycie to nie musicie

Gość gość
tak, tabszafa jest duza mialam laptopa, tableta, telefon, ksiazki,niezbedne rzeczy a mama mnie nie zauwazyla bo ta szafe mozna zakluczyc

Gość gość
Mmm Dawid z biurowców w Doniecku? Już idę go zgwałcić XDD Heh nie no żartuję XDD Jak tw mama się darla to onnją pewnie gwałcił XDD

Gość gość
Jedź do taty! Ja mieszkam w Doniecku może się poznamy?

Gość śćoghvgbfbyf
ok no spoko ale tez masz 14 lat i jak tammwygladaja te szkoly dla obcokrajowcow normalnie tylko polacy np czy tez ukraincy?

Gość gość
a i jeszcze dodam ze ta szafa prowadzi do magicznego swiata narnii wy c/h/u/j/e połamane!

Gość śćoghvgbfbyf
czy myslicie ze moja stara urodzi blizniaki skoro miala tyle orgazmow pod rzad bo kiedys slyszalam ze tak to jest co wy na to

Gość gość
Zapas jedzenia do szafy :D :D :D

Gość śćoghvgbfbyf
Ejnktos sie pdemnie podszywa!!!!

Gość śćoghvgbfbyf
ta czy tam ten co pisala czy tam pisal z tyminorgazmami to sie podemnie podszywa!!!!