Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da się czy się nie da ws ogóle

Czy na psychotropach konkretnie Rispolepcie da się schudnąć bez odstawiania?

Polecane posty

Gość da się czy się nie da ws ogóle

Nie mogę odstawiać leku bo jak to robię jest tak źle że trafiam do szpitala. Stosowałam 3 tygodnie ostrą dietę i schudłam tylko 3,5-4kg i waga stanęła i dalej nie mogłam. Po prostu poniżej pewnej granicy nie szło wcale chudnąć chyba... A może za krótko stosowałam dietę? Sama nie wiem no. W sumie co by było jakby dołączyć do tego ruch bo mam taki sobie i możnaby więcej się ruszać. Wiem że chudnę wolno i nie wiem czy mogę schudnąć powyżej pewnej liczby, ale czy np. przy ćwiczeniach też spalanie kalorii jets wolniejsze niż u zdrowych ludzi? Przytyłam 30kg w ciągu 6lat i nie wiem co robić no. I nie jadłam dużo średnio 1300-1800kcal myślę. Czasem więcej. Ludzie mówią że chudli jajk odstawiali, ale dla mnie to nie ma sensu bo w końcu muszę je znowu zacząć brać i znowu przytyję. Leku nie zmienię bo po próbach i myślach samobójczych jak mam dobrany dobry lek i dawkę nawet nie myślę próbować innych, przeżywać koszmaru.

Gość da się czy się nie da w ogóle
no sport sport ale potrzebne mi jakieś dokładniejsze dane, tzn. ile można schudnąć np. w tydzień przy jeździe na rowerze dajmy na to z tymi lekami. mniej niż zdrowy człowiek czy tyle samo. najlepiej żeby ktoś kto próbował się wypowiedział

Z wiekiem przemiana materii spada (metabolizm). Dawkę podtrzymującą bierz czyli minimalną! Dieta zbilansowana i zróżnicowana by mieć optymalne BMI.

Dawkę podtrzymującą czego? No spada ta przemiana ale w wieku 20-paru lat z przemianą jeszcze nie jest tak źle raczej no ale to już idzie o coś więcej niż przemianę

nie mogę brać minimalnej, biorę największą, dzięki temu czuję się dobrze już 1,5 roku, wcześniej zmniejszałam dawkę i po każdym zmniejszeniu następował nawrót...

Gość gość
u kazdej osoby na diecie w pewnym momencie pojawia sie tzw zastoj.jak dlugo te diete stosowalas? jezelipojawi sie zastastoj nalezy kontynuowac diete, wowczaspo pary tygodniach zastaju waga ruszy zacznie spowrotem spadac.

3 tygodnie stosowałam