Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce mi się płakać bo nie mam dziewczyny

Polecane posty

Gość gość
firstofthisname dziś A ty wiesz pustaku co to miłość? potem nie płacz jak cie facet zaliczył i uciekł bo gówno wiesz o miłości nie pozdrawiam

Gość gość
firstofthisname dziś może mam mieć jacht, odrzutowiec, wille z basenem i gotówkę 10mln zł żeby ciebie zainteresować?

Gość gość
firstofthisname dziś a co twój przyszły fagas może zaoferować seksik, rozmowy o zboczonych fantazjach, alkoholach i kogo już w przeszłości nie zaliczył? brawo panienko powodzenia w życiu

Gość gość
Mogę zaoferować znacznie więcej niż przeciętny facet

Gość firstofthisname
Ja akurat wiem dużo o miłości. Bo to przeżyłam. Przeżyłam uczucie, które z zauroczenia i pożądania przekształciło się w coś, co dało siłę do życia, do oddychania i pokonywania trudności. Miłość to jest największa siła i zdolność do największej ofiary. Do oddania życia za tą drugą osobę. To szacunek, przyjaźń, wsparcie i zainteresowanie. Miłość od pierwszego wejrzenia NIE ISTNIEJE, bo miłość to proces. Jak widać, nie wszyscy o tym wiedzą.

Gość firstofthisname
dziś - nie. Mógłbyś mieć zainteresowania, którymi chciałbyś się podzielić. Mógłbyś mieć swój świat, do którego mógłbyś wprowadzić swoją dziewczynę. Cokolwiek intrygującego, wykraczające poza sztampę. Coś, co by cię wyróżniło z 50 identycznych facetów.

Gość gość
tak tak a potem facet zostawił bo mu tak zależało na kobiecie :D kogo ty chcesz oszukać co?

Gość gość
firstofthisname dziś tyle związków za tobą i dalej sama tak?

Gość gość
firstofthisname dziś a ty co możesz zaoferować facetowi co? choroby weneryczne :D

Gość firstofthisname
Miłość nigdy się nie kończy. Jeśli jest inaczej, to nie jest miłość, tylko chemia, a chemia nie trwa wiecznie. Taka prawda. Miłością jest wtedy, kiedy dalej jest magia, mimo że nie a już chemii. A w takiej sytuacji się nie odchodzi. Jest się już do końca, na dobre i na złe.

Gość gość
duża wiekszość mężczyzn się nie poświeci dla drugiej osoby bo po co? jak może mieć inną pannę

Gość firstofthisname
dziś - noo, tyle związków, bo całe dwa. A jestem sama z wyboru. Ja się człowiek dowie jak smakuje prawdziwa miłość, to już mu nie smakują podróbki.

Gość gość
firstofthisname dziś wytłumacz mi dlaczego jesteś sama?

Gość gość
firstofthisname dziś Podróbki to miałaś dwa poprzednie związki gdzie nie było żadnej miłości tylko pod przymusem facet cię kochał żeby dostać to co dostał.

Gość firstofthisname
dziś - jestem sama, bo blond debilka prowadziła auto i pisała smsa czy kij ją wie co na tym telefonie robiła i zjechała ze swojego pasa ruchu. Dlatego właśnie jestem sama.

Gość gość
związek to bagno, nie polecam, lepiej być samej

Gość firstofthisname
dziś - póki co, miałam jeden szczenięcy związek, który jechał na chemii, aż się wypaliła i miłość mojego życia. I pewnie już drugi raz nie będę miała takiego szczęścia, żeby kogoś tak kochać i tak niesamowicie być kochaną. Ale i tak nie żałuję.

Gość gość
Chłopakowi smutno, a wy go tyracie. Ja Cię przytulę :) Miłość może zacząć się od zauroczenia ( fascynacji wyglądem ). Nie każda chce być zarażona pasją swojego faceta. Miłość to szacunek, poczucie bezpieczeństwa, odpowiedzialność. Nie smuć się;) Nie łatwo znaleźć odpowiednią osobę, ale jeśli będziesz cierpliwy to ci się uda.

Gość gość
co ty możesz zaoferować mężczyźnie? nie wiem czy jakikolwiek facet chciałbym być z tobą jak jesteś tak opryskliwa i wredna.

Gość firstofthisname
I nie można kochać pod przymusem. Związek to nie obóz koncentracyjny. Jak jest przymus, to nie ma miłości. Nie mieszaj pojęć.

Gość gość
firstofthisname dziś tak, tak jak każda miłość mojego życia facet dostał co dostał i odszedł.

Gość firstofthisname
dziś - co mogę zaoferować? Wyzwanie. Kobietę, którą bardzo ciężko jest zdobyć, ale jak się zdobędzie, to ma się kochankę i przyjaciółkę. Mogę zaoferować swój świat, mogę zabrać na rajd wrc, mogę nauczyć prowadzić motocykl, albo mogę zabrać do Albanii jako plecak. Mogę się podzielić wiedzą, pasją i tym, jak smakuje moje życie. Nie wspomnę już o urodzie i zabezpieczeniu majątkowym, bo to mało istotne.

Gość gość
firstofthisname dziś można podlizując się do kogoś udając że kogoś się kocha dostając np. darmowy seks.

Gość gość
Moje zainteresowania prawdopodobnie nie zainteresowały ciebie i byś się nudziła.

Gość firstofthisname
dziś - wtedy to jest udawanie, a nie miłość. Sam to napisałeś. Miłość jest szczera, gotowa do poświęceń, bezwarunkowa i bezbrzeżna. Jeśli uczucie takie nie jest, to nie jest to miłość. Proste jak budowa cepa.

Gość gość
firstofthisname dziś no ale jakimś cudem są w związku skąd wiesz czy nie było tak w twoim przypadku?

Gość firstofthisname
dziś - jeśli ktoś ma prawdziwą pasję, to mogę go słuchać godzinami. Choćbym nie miała na początku pojęcia o czym mówi. Szybko nadrabiam. Bo nie zawsze mnie to wciągnie, ale zawsze mnie interesuje, choćby z czystej przyjemności obserwowania kogoś, kogo kocham, kiedy jest szczęśliwy.

Gość gość
firstofthisname dziś gotowa do poświeceń? czytając tutaj tematy to jakoś nie widać żeby mężczyźni się poświęcali dla kobiety

Gość firstofthisname
dziś - bo miłość jest na dobre i złe. Ktoś kto udaje, nie jest w stanie przetrwać złego. A w moim życiu było go sporo. A raczej w naszym. Ktoś, kto nie kocha naprawdę, nie zostanie z dziewczyną, której lekarz mówi, że nigdy nie będzie chodzić. Która przez rok leży w szpitalu i, za przeproszeniem, sra pod siebie. Ktoś, kto nie kocha, nie decyduje się na ślub z taką żałosną perspektywą, tylko ucieka w podskokach na drugi koniec świata. No, chyba, że jednak kocha. Wtedy zostaje. Do końca.

Gość gość
kobiety co mi wiadomo lubią być zaskakiwane w pozytywnym znaczeniu i każda oczekuje choć trochę romantyczności w związku. Nawet możesz jej wyryć serce na kartofelku głupie ale jest wykonane własnoręcznie i nie kupowane ze sklepu :D