Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirandka85

Pończochy do paska

Polecane posty

Gość Mirandka85

Kobietki nosicie takie?

Gość firstofthisname
Noszę. Ale na porządnym pasie, a nie takim ozdobnym gówienku-sznureczku z kawałkiem koronki i tasiemki.

Gość Mirandka85
firstofthisname może mi podpowiesz z jakiej firmy mam kupować i na co zwrócić uwage?

Gość Mirandka85
Fajnie będzie poczuć się prawdziwą kobietą w takim zestawie

Gość Winon
kobiety nie mają żadnej litości , nie mają skrupułów , nawet ukradły facetom pończochy i uznały za swoje , ukradły facetom pasy do pończoch i uznały za swoje , teraz facet NIE może się nawet pokazać w miejscu publicznym w pończochach przypinanych do pasków lub w spódnicy i w pończochach przypinanych do pasków wiadomo, zostanie wyśmiany przez kobiety !

Gość Mirandka85
Na początek kupie coś tańszego z myślą o sypialni do nowych mega szpilek 17 cm

Gość Winon
gdy wskoczysz w szpilki 17 cm to już nie musisz NIC więcej aby kusić faceta , żadne pasy i pończochy nie będą potrzebne , wskocz w sukienkę mini i będzie dobrze , ważna sprawa , włosami zakrywaj tzytzki i 'zapomnij o wiaderkach'

Gość Mirandka85
Nie mam czerwonej mini a by się przydała

Gość gość
Uwielbiam zakładać pończochy do pasa, często mi się zdarza, że zakładam nawet samonośne i dla niepoznaki przypinam żabkami. Jest to też częsty zabieg na zdjęciach reklamowych, że pończochy samonośne są pokazywane razem z pasami. http://www.soyelle.pl/BALLERINA-324-koronkowy-czarny-pas-do-ponczoch-stringi-p8377.html Chociaż czasami to idealne przyleganie pończoch do nóg przez silikon trochę jest niekomfortowe, bo pończocha dopięta do pasa też powinna "pracować"