Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce byc policjantką , jak zostac?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z Rzeszowa , chciałabym sie dowiedziec jaka jest najbliższa szkoła policyjna , znalazłam tylko lokalizacja w Katowicach i Szczecinie a to za daleko

Gość gość
A do jakiego wieku można nią być?

Gość gość
W Szczytnie.

Gość gość
to nie ty decydujesz do jakiej szkoły chcesz iść, mogą cie rzucić gdzie im sie zachce, u mnie dwaj kumple z tego samego miasteczka składali papiery to jednego dali do Piły a drugiego do Legionowa, jeszcze są szkoły w Katowicach i Szczytnie i Słupsku jak chesz do policji to pierwszym etapem jest zgłoszenie się wraz z dowodem osobistym i CV do najbliższej komendy powiatowej, potem dopiero cie umówią na takie zbiorcze (50-100 ludzi) spotkanie w komendzie wojewódzkiej gdzie opowiadają o calej rekrutacji jak to wygląda itp i na tym też spotkaniu dadzą zaraz przydział (miejsce i termin) na testy wiedzy i sprawnosci fizycznej i tutaj tak samo mogą cie rzucic do którejś ze szkół policji na te testy, ja np byłem w Słupsku, a mojego kumpla wysłali do Szczytna, po tych testach które zajmą ci jeden dzień czekasz na wyniki i na telefon, zadzwonią by umówić cie na testy psychologiczne które odbywają się w komendach wojewódzkich, potem jest jeszcze pare innych etapów które trzeba przejść i dopiero na samym końcu jak sie dostaniesz to jest oficjalne przyjecie w szeregi i ślubowanie w komendzie wojewódzkiej a w ciągu tygodnia dwóch od ślubowania kierują na 5,5 miesięczne szkolenie do którejs ze szkół policji i dopiero po tym idziesz na 2,5 miesiąca do warszawy służyć w prewencji i po tym czasie wracasz juz do pracy w swojej komendzie do której składałaś papiery

Gość gość
up

Gość gość
Trzeba wymienić rozum bo twój przypadek kwalifikuje się póki co na szambonurka.

Gość gość
aha, nie powiedziałem najważniejszego jak nie masz pleców/wtyk to wcale nie masz co startować... 🖐️

Gość gość
trzeba miec szeeeerokie plecy - taka prawda...mozna zdać wszystkie testy i czekać w nieskończoność...

Gość gość
Odrazu informuje. Do policji 2% moze wchodzi ludzi zewnatrz reszta to wtyki. Całe te testy rozmowy multi to jest podkładka to nieudowodnienia czy zdane czy nie. Ludzie młodzi sa naiwni ze uwazaja ze to jest utrzciwy egzamin. Ja podam swoj przykład 4lata temu startowałem. Psycholog po multiselekcie tekst taki dał cyt podoba mi sie cała reprezentacja itest tez jest dobrze zrobiony ale niech pan zrozumie ja niemogę pana dalej puscic niech pan to zrozumie niemogę. Iniech pan nie pyta dlaczego niemogę ijest mi przykro bo wiem ze godnie pan by słuzył. Po 5 latach spotkałem ta lekarke. Poznała mnie w fajnych okolicznosciach powiedziała tyle to co tam sie wyprawia to szkoda tych co by sie nadawali a niemoga byc. Bo taki jest system nadrzucony zgory kto ma wejsc akto nie. Ludzie niebadzcie naiwni szkoda kasy iczasu lez tam gdzie panuje ustawka. Tam jest tak samo jak wurzendach nikt obcy niewłazi.

Gość gość
Nic dziwnego Ty powyżej, że Cię nie dopuścili, bo wybacz, ale co to znaczy: "utrzciwy, wurzendach, niedoudowodnienia, niemogę, Iniech, zgory, akto" i wiele, wiele innych... Masakra, czytać się tego nie da. Dobrze, że Cię oblali. Sama tam pracuję i wstyd byłoby mi, że tak niewyedukowane osoby współpracowałoby ze mną.

Gość gość
Teraz trzeba pracować minimum 25 lat i po ukończeniu 55 r.ż dopiero emerytura. Poza tym mała kasa jak na policjanta bo 2000 z hakiem. Warto narażać życie i zdrowie za te pieniądze ? Ludzie często rezygnują z tej roboty ze względów finansowych a poza tym jest jeszcze coś innego : stres. Przełożeni są różni. Nie odradzam ale nie jest tak pięknie jak w telewizyjnych serialach policyjnych.

Gość gość
o rany to tu ktora tu dajesz w tylek z ta ortografią? aaa:-D i jestes gliną? to juz wiem dlaczego cie nikt nielubi:-D po,o ladna jestes zerzną bym cie policyjna laluniu ale najpierw bym ci obraczki zalozyl aaa:-D :-P

Gość gość
miejsce kobiety jest w domu. przy dzieciach. i garach. a nie zajmować miejsca pracy przeznaczone dla mężczyzn.

Witamy.
Jesteśmy firmą zajmującą się od ponad 10 lat testami do Policji. Posiadamy wszystkie materiały które pomogą wam zdać testy do Policji za pierwszym razem. Mamy ponad 37 tyś pozytywnych opinii na największych forach policyjnych i nie tylko. Oczywiście mamy wszystko legalne w przeciwieństwie do innych osób, oczywiście wszystkie papiery możemy przedstawić. 

Nasze materiały testy do policji zawierają:
- aktualny test wiedzy ogólnej z odpowiedziami (aktualizujemy na bieżąco)
- multiselect z nowym profilem policjanta - nie te stare ponad 560 pytań, nowe zadania poradniki itd
- cechy policjanta, wady, zalety itd
- testy które są w poradni zdrowia psychicznego (matryce ravena, test niedokończonych zdać, wyjaśnienia pojęc itd)
- testy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z odpowiedziami
- i inne poradniki, dokumenty, wnioski 

Wszystkie testy są sprawdzone w 100% o czym świadczą opinie

Chcesz zdobyć nasze testy pisz lub dzwoń

Jarosław Sokołowski

testydopolicji@op.pl
tel 666 194 944 w godzinach 10-17 prócz weekendów i świąt
gg 6775028

Zapraszamy