Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to możliwe, ze oboje z mężem zostaliśmy infekcji intymnej?

Polecane posty

Gość gość

Przed wczoraj uprawialismy srks z kulkami gejszy w środku, czysta ciekawość. Meza potraznil trochę sznurek no i zakonczylismy. Wczoraj rano obudzilam się z vólem pochwy, wyskoczyły mi bolesne krosty na wargach sromowych mniejszych, potem zaczęło mi pychnąć pod wejściem do pochwy. Maz dopiero wczoraj wieczorem, podczas prysznica chciał się tam umyć i nimogl ściągnąć skory, bo tak go bolalo. Skąd taka jednoczesna infekcja mogła się wziąć? Czy to może być wina kulek? Zawsze myje je po wyjęciu mydłem jak zaleca się na opakowaniu. Męża nie zdradzilam, maz mnie chyba tez nie bo z pracy jest punktualnie w domu, nigdzie nie wychodzi. Poradźcie cos.

Gość gość
Trza się myć nie wietrzyć :D

Gość gość
Oboje doznaliście rozległej infekcji spowodowanej uszkodzeniami naskórka narządów płciowych. Tarcie było zbyt silne. Nie używajcie więcej kulek gejszy.

Gość gość
Zdecydowanie infekcja bakteryjna

Gość gość
Ruchoac trzeba się bez kulek

Gość gość
Ale podczas stosunku miałam mokro, nie było tarcia, a podczas używania kulek ja nie czulam dyskomfortu tylko maz i skonczylismy stosunek normalnie. Dbamy o higienę i to akurat nie może być przyczyna. Pd: sorki za słownik.

Gość gość
Czyli muszę odwiedzić ginekologa. Czytalam kiedyś, ze z powodu zakaźnej infekcji ginekolog musi przepisać leki także partnerowi. Tylko czy partner tez musi być obecny? U ginekologa, do którego chodze przy biurku jest jedno krzesło, poza tym on jest starszy, stereotypowy i nie sadze, abym do tego gabinetu w ogóle mogła wejść z partnerem. A jeśli chodzi o urologa, maz musiałby czekać około 8 miesięcy do roku.

Gość gość
Przed wczoraj uprawialismy srks z kulkami gejszy w środku, czysta ciekawość. Zawsze myje je po wyjęciu mydłem jak zaleca się na opakowaniu. x Autorko to chyba jest jakaś sprzeczność co? Może za bardzo je po poprzednim razem namydliłaś i nam oczy też mydlisz, że to pierwszy raz?

Gość gość
gość dziś Czyli muszę odwiedzić ginekologa. Czytalam kiedyś, ze z powodu zakaźnej infekcji ginekolog musi przepisać leki także partnerowi. x Clotlimazolum w maści, kremie jest bez recepty.

Gość gość
Dlaczego mydlę oczy? Nie rozumiem. Pierwszy raz uprawialismy seks z kulkami w środku, a kulki nosilam wczesniej i zawsze mylam po wyjęciu. Nie rozumiem Ciebie w tej chwili.

Gość gość
Kulki gejszy służą do ćwiczeń mięśni kegła i wkłada się je np. Na czas spaceru. To robilam wczesniej. Jednak można też po eksperymentować i jak czytalam można spróbować seksu z nimi w środku "delikatne wibracje mogą być przyjemne dla niej jak i dla niego" bardzo kuźwa przyjmne. Mamy ta masc, smarowalismy się oboje wczoraj, trochę ulzylo, ale nie sadze aby leki bez recepty wyłeczyły nas zupełnie.

Gość gość
gość dziś Dlaczego mydlę oczy? Nie rozumiem. Pierwszy raz uprawialismy seks z kulkami w środku, a kulki nosilam wczesniej i zawsze mylam po wyjęciu. Nie rozumiem Ciebie w tej chwili. x No i to jest odpowiedź. Bo wcześniej napisałaś to w taki sposób, że wyszło na to, że tych kulek używasz do seksu cały czas, a tutaj taka święta w seksie. Nie wiem, z czego masz te kulki i jak duże. Ja mam w domu takie małe, bardzo ciężkie, kupiłam po drugim porodzie. I zawsze po noszeniu te kilka minut, czułam gorąco, prawie pieczenie. Możliwe, że infekcję miałaś od kulek wcześniej, a stosunek z kulkami ją rozbudził. Kolejna sprawa, mydło. Infekcje mamy w większości właśnie od mydeł. Mogłaś umyć w czymś co ci nie pasuje. Ja myślę, że tak, infekcja od kulek, lub środka myjącego. Kup ten clotrimazol i przemywaj się kefirem, zwykła czarna herbata też powinna pomóc. Kefir odbuduje ci florę, a herbata jest przeciwbakteryjna. Mąż też to samo co ty, ewentualnie on może się moczyć w nadmanganianie potasu, do dostania w aptece. Co jeszcze mogę doradzić, to możecie jeszcze łykać olej z oregano.

Gość gość
Mamy ta masc, smarowalismy się oboje wczoraj, trochę ulzylo, ale nie sadze aby leki bez recepty wyłeczyły nas zupełnie. x Ta maść była kiedyś tylko na receptę. Co do aptecznych, jesli masz zniszczona florę to się możesz leczyć i leczyć, a i tak będą nawroty. Spróbuj tego co ci napisałam, jest niedziela, więc do lekarza i tak się prędzej nie dostaniesz jak wtorek, środa i to jeszcze do ogólnego, albo prywatnego gina. Może to zabrzmi śmiesznie, ale w sytuacjach zapalnych kefir dla mnie jest nieoceniony, tylko taki prawdziwy, bez mleka w proszku w składzie jest lepszy.

Gość gość
Jak dostałam infekcji to poszłam do giną i dal dla mnie i męża specyfik na literkę T ale nie pamiętam dokldnej nazwy. Na receptę. Wzięliśmy tego samego dnia i przeszlo.

Gość gość
też leczę infekcję. Od kiedy poczułam pieczenie i upławy - koniec z seksem żeby nie zarazić męża. Poszłam do gina - przepisał nam Ipozumax. Mimo że nie współżyliśmy to dał na wszelki wypadek, żeby infekcja nie wróciła. Dwie tabletki wieczorem, dwie rano i już wszystko w porządku.

Gość gość
z czego były te kulki ? to nie był jakiś metal ? bo jeśli tak to na 100% uczulenie na nikiel,samo przejdzie ale będzie kilka dni masakry ,lepiej pójsc do gina po jakąś maść