Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strasznie mnie dowartosciowuje udowadnianie brzydkim

Polecane posty

Gość gość

"Kobietom ich "wartosci " . okrutne? Moze ;) ale to ja zawsze mam przewagę... bo dla ludzi liczy się wygląd. Wiec nawet jesli taka pasztetowka bedzie mi fikac to mogę ja zalatwic i nikt mi nic nie zrobi :) To ja jestem w związkach z przystojniakami,a sypiam z kim chce, jestem bardzo inteligentna a psychologię mam w malym palcu i jestem w stanie zmanipulować kazdego jeżeli wygląd nie wystarczy.. to na mnie leca ich mężowie i te muszą się troic byc ich zatrzymać,bo z nimi są z wygody.. to ja mam najlepsze oceny i nie musze się uczyć tak jak inne ... to ja mam wszedzie fory ... taka jest prawda" Co o tym sądzicie? Bo ja uważam że jednak jest w tym sporo prawdy... dotyczy to naturalnie przepięknych dziewczyn,więc nie piszcie ze ładnych jest pełno i takie zjawiska są rzadkością bo ładne to nie przepiekne i tylko czasami mają namiastkę tego co tamte. To tak jakby porównać apartament nad oceanem w Miami z domkiem jednorodzinnym na peryferiach Miami albo jakiejś wiosce

Gość gośćteżładnainteligentna
uroda i inteligencja to klucz którym można wiele drzwi otworzyć,taka prawda,jesli brzydule robią mi na złosc to ja też udowadniam swoją wyższosc,wobec miłych jestem miła,żonatych nie podrywam ale śmiać mi sie chce z ich zazdrosnych żonek

Gość gość
A nie lepiej zignorowac brzydule ?

Gość żw24
Przecież to w cudzysłowie jest po prostu żałosne xD Najprościej mi to skwitować, tym że jeśli się taka zna na jakiejś psychologii, to najwyraźniej na psychologii cwaniaczków, pakerów i innych roohaczy ;p W takim towarzystwie jak sobie jakaś szara myszka znajdzie faceta, to rzeczywiście znajdą się suki, za którymi poleci ;/ Jak facet porządny to wygląd nigdy nie gra głównej roli, a autorka cytowanej wypowiedzi jest obleśna...

Gość gość
A skąd ty możesz wiedzieć ? Zazdroscisz ze jest piękna i probujesz dowalic ? Ja znam piekne i inteligentne, debile zdarzaja się wszędzie,przykład wyzej:D

Gość gość
Jak to bezwartościowego śmiecia :D

Gość gość
Kafeteryjna bajkopisarka do kwadratu :P A w realu... :P

Gość gość
No, prowo cieniutkie, jesteś za mało inteligentna, by coś chwytliwego wymyślić :P Na zachętę -1/ 10. Dokształć się, intensywnie potrenuj.. :D

Gość żw24
gość a no wiem to z perspektywy bycia facetem, tym bardziej nie mam czego zazdrościć ;p jak znasz piękne i inteligentne, które wyżywają się swoim pięknem na normalnych kobietach, to obstawiam, że nie wiele masz z inteligencją wspólnego i nie jesteś w stanie sam czy sama określić jej po innych ^^

Gość gość
No i dlatego nie wiąże się z żadnym moim adoratorem, faceci są puszczalscy, a ja piękna nie jestem tylko ładna...

Gość gośćmen
Inteligencja i uroda u kobiety są fajne do romansiku. Do partnerstwa liczą się w pierwszej kolejności mądrość i charakter.

Gość gość
W jaki sposób można się wyżywać na innych inteligencją i wyglądem? Nie rozumiem, może ktoś wyjaśnić?

Gość gość
na przykład w taki, że zonaty lata za taka dziewczyna, a ona po prostu sie nasmiewa z tego, a zona placze i to jest smieszne

Gość gość
15.36 Uroda nie jest winą tej dziewczyny, natomiast naśmiewanie się podważa posiadanie przez nią inteligencji.

Gość gość
Bo jest to smieszne, ze zona wie i nic z tym nie robi, ze chlop lata za innymi. Wszystkie kobiety powinny miec godnosc i postapic jak w tej piosence, gdzie mowi: lepiej zadzwon do beki z jasnymi włosami i odchodzi od takiego gostka, a on wtedy dopiero dorasta i rozumie co stracil, ale jest za pozno, a nie daje sie ponizac i traci swa godnosc.

Gość gość
To nie jest śmieszne a tragiczne wyjść za gnojka, który nie dorósł :(

Gość gość
Jak jesteś taka piękna i inteligentna i inne p*****lety to czemu dogryzasz tym brzydkim? Boisz się ze ktoś mądrzejszy i ładniejszy tobie dawali? ! Jak dla mnie to jesteś dnem dna.

Gość gość
To dowal mi, smiało? :D

Gość gość
Już? Dowartościowałaś/eś się? Czy to jest dowód odbicia się od dna czy wbicia o parę cm głębiej?

Gość gość
To ma być to dowalenie. szok 0,05 %

Gość gość
Nie miało być :) Moje poczucie wartości cały czas ma się dobrze :classic_cool:

Gość gość
nie ma się dobrze ,masz w środku brzydotę,nad Tobą przewagę mam ja,bo łączę piękno zewnętrzne z odśrodkowym :-) jeszcze nie wiesz czym jest prawdziwe piękno,taplasz się w g*****e za przeproszeniem

Gość Zuzanna Amelia ææ
Ciekawy temat i ciekawe wypowiedzi. Ja moge dopisac tylko tyle , ze nie chcialabym byc taka kobieta. I pisze to z punktu widzenia zatwierdzonego paszteta. Jesli posiadanie urody mialoby sie wiazac z tym co zacytowano w pierszym poscie to wole pozostac pasztetem. Ale kazdy ma wlasne priorytety.

Gość gość
Urodę i inteleligencję ma sporo kobiet. Niewiele ma osobowość i wrażliwość, które czynią prawdziwą kobietę. Obecnie wiele kobiet nie nadaje sie do niczego, są próżne, leniwe i wredne. Do tego nie umieją często wychować nawet jednego dziecka. O czym tu mowa. Za to mniemanie mają o sobie wielkie i czym świadczy pierwszy post. W sumie to nie wiem czy śmiać się czy płakać.

Gość gość
Moje ma się dobrze, bo nie odczuwam potrzeby dowartościowywania się ani niczyim wyglądem ani niczym innym :) ps.nie jestem autorką tematu.

Gość żw24
Podsumowując, jest to po prostu obrzydliwe, tę obrzydliwość można taić, ale nie w nieskończoność ;p g*wno warta taka lala ^^

Gość Zuzanna Amelia ææ
21.41 - Nie do konca. Zapewniam Cie , ze znajdzie sie wielu , ktorzy wlasnie na taka "lale" poleca. Zakompleksieni brzydale , odrzucane prawiki , faceci o niskim poczuciu wlasnej wartosci. Taka "ladna buzia" podniesie ich ego. Tyle , ze to ma krotkie nogi. Bo jesli panna zyje z dowartosciowywania sie kosztem innych i "pokazywania" brzydszym , ze odbije im faceta to i tak bedzie sie zawsze dla niej liczyl tylko ten , ktorego jeszcze nie zdobyla , nie odbila , nie odebrala. I wtedy automatycznie kazdy facet , ktory da sie podporzadkowac , pokaze , ze mu zalezy czy zawalczy - bedzie z zalozenia przegrany i z czasem wymieniony na kolejny obiekt. Miecz to bron obosieczna.

Gość gość
Autorko nawet laski z projektu lady mają więcej rozumu w głowie niż ty.

Gość gość
autorko, czasem patrzę na takie jak ty, umaziane lale, one myślą że zachwycam się ich urodą i ślinię się na ich widok a ja się powstrzymuję żeby się nie wyrzygać, najczęściej oprócz wyglądu nic nie prezentują, jedyny życiowy cel uczepić się faceta który będzie na nią robił jak kleszcz na psie, żebyś chociaż potrafiła mu dać dópy przez te parę lat pókiś młoda i w miarę ładna, nie piertolmy o superpięknościach, są kobiety zadbane i takie które nie dbają o siebie